Fitness degustační Box: Výživný tréninkový plán od Mixitu, na kterém si pochutnáte!

Mixit přebírá roli fitness trenéra a připravil mix inspirativních myšlenek a křupavých dobrot, které pomohou najet na zdravou vlnu. Devět krabiček s devíti kroky ke zdravému životnímu stylu a 14 výživných svačinek zní jako plán, který nebudete chtít oblafnout, naopak se na něj každý den budete těšit. Připravte svůj jazyk na intervalový trénink, při kterém bude skákat od chuti k chuti.

Gurmánský maraton

Tři, dva, jedna, křup! Dobroty od Mixitu startují závod nejlepších chutí. V každém okénku fitness boxu najdete výživnou bombu plnou proteinů, vitamínů a energie. Chuťové olympiády se účastní všechny svačinky od müsli, kaší, přes proteinové Mixitky, Mixitellu, až po ořechy a mrazem sušené ovoce. Závodí i produkty z autorské řady lezce Adama Ondry a MMA bojovníka Jiřího Procházky. A kdo vyhraje zlatou medaili? To je otázka, na kterou odpoví pouze vaše chuťové pohárky!

Mlsání pro mozkové buňky

Tělo už jste posilnili zdravou svačinkou, je tedy ideální čas roztočit mozkové závity a načerpat pořádnou dávku inspirativních a zajímavých informací ze světa fitness a zdravého životního stylu. V krabičkách najdete kartičky s QR kódem IMV podcastu, kde vám kluci z Institutu moderní výživy vysvětlí, jak na kvalitní spánek, objasní počítání kalorií a vysvětlí, proč novoroční předsevzetí často končí hned druhý lednový týden.

Design, který vás naladí na sport

Mistři stylu Tomski & Polanski se chopili designu a vytvořili atmosféru plnou sportovní inspirace, která vás namotivuje do cvičebního módu jen při pohledu na krabičku. Ani ji nemusíte otevřít a už budete mít chuť se rozběhnout!

Nezačínejte „od nového roku“ nebo „od pondělí“. Začněte s Fitness degustačním boxem a motivace přijde kterýkoliv den v týdnu. Sehnat ho můžete na https://www.mixit.cz/produkt/fitness-degustacni-box za 799 Kč.