V jarní soutěži PENNY se hraje o ceny za více než 5 milionů korun

Obchodní řetězec PENNY připravil pro zákazníky atraktivní jarní soutěž. Od 21. března do 17. dubna si mohou majitelé mobilní aplikace PENNY zahrát oblíbenou PENNY HRU o ceny v celkové hodnotě téměř 5,3 milionu korun. Ve hře jsou věcné ceny, slevy na nákupy a hlavní výhru představují dárkové karty na nákup v hodnotě 50 000 Kč.

„Chceme lidem nabízet kromě možnosti nákupu kvalitních produktů za výhodné ceny vždy něco navíc. Proto náš tým neustále přemýšlí nad hrami, sezónními nabídkami, věrnostními soutěžemi a dalšími akcemi, které mohou k nákupu přidat ještě další rozměr a zážitek. Prostředí mobilní aplikace přináší do našich akcí další rozměr a poskytuje tu výhodu, že hrát můžete skutečně kdekoli,“ říká Vít Vojtěch, vedoucí strategického marketingu PENNY.

PENNY hra zaujme nejen atraktivními výhrami, ale také zcela novou zábavnou herní mechanikou. Startuje 21. března a běží do 17. dubna. PENNY do ní přináší ceny za 4 800 000 korun. Na hlavní ceny je navíc vyčleněno půl milionu v podobě 10 dárkových karet na nákup v PENNY v hodnotě 50 000 Kč. Ve hře je dále přes než 105 tisíc produktů (například bylinný likér nebo zrnková káva), slevové kupóny i věcné ceny (například rychlovarná konvice, kuchyňské nože, žehlička nebo chytré hodinky). Přístup do hry mají všichni, kteří mají ve svém telefonu nainstalovanou aplikaci PENNY a jsou registrováni v MOJE PENNY, mají tedy digitální PENNY kartu nebo si ji pořídí. Výhry lze inkasovat v kterékoli z více než 420 prodejen PENNY po celém Česku. Podrobné informace a pravidla soutěže na www.penny.cz.