Levandule provoněla akční thriller Land Of Bad

V březnu proběhla v CINESTAR ANDĚL jediná projekce filmu Land of Bad, který režíroval Will Eubank  a Levandulového údolí bylo u toho. Ten, kdo se zastavil, aby si udělal selfie u fotostěny, neodešel s prázdnou.

V hlavních rolích se představili: držitel Oscara a Zlatého glóbu Russell Crow (Gladiátor, 2020), hvězda série Hunger Games Liam Hemsworth a v roli zkušeného velitele Milo Ventimiglia známý například ze seriálů Tohle jsme my. Speciální operační mise Delta Force vtáhla diváky do hry i díky reálnému prostředí džungle. Přeci jen to byl akční  thriller, a tak na stánku byla pro jistotu připravená první pomoc v podobě kapek NO STRESS, ale nikdo se jich nedožadoval  před premiérou, naštěstí však ani po ní.

Diváci odcházeli s nadšením stejně jako ti z amerických kin, kde  se v prvních dnech snímek dostal do top 10 nejnavštěvovanějších filmů. Spokojený byl také Petr Jákl, který je jedním z producentů.

Jedinou projekci akčního  thrilleru si nenechala utéct celá řada známých osobností. Film zaujal známého moderátora Petra Jančaříka, jeho kolegu Petra Vágnera i Václava Upíra Krejčího. Zaujal nejen partnerky zmíněných pánů, ale i  modelku a moderátorku Lejlu Abbasovou, také herečku a influencerku Annu Kadeřávkovou.