Michaela Štiková Gemrotová a Václav Noid Bárta společně na jednom pódiu pro dobrou věc

Ve středu 17. 4. 2024 vystoupila v pražském O2 universum zpěvačka Lara Fabian a zahájila tak evropskou část světového turné Je t´aime. O úvodní vystoupení pražského koncertu se postarali Michaela Gemrotová Štiková a Václav Noid Bárta. Nebyli pořádající agenturou JARO Event osloveni náhodou. Část výtěžku ze vstupného byla totiž věnována Nadaci Anežka, jejíž spoluzakladatelkou je právě Michaela Gemrotová Štiková.

„Vystoupení s Vaškem Noidem Bártou před koncertem Lary Fabian jsem se trochu bála. Hlavně abychom diváky nezklamali, nebo aby nebyli tak natěšení na Laru, že by nás třeba nepřijali tak krásně, jak jste nás s Vaškem přijali. Bylo to něco neuvěřitelného, jaká energie z celého publika šla. Bylo nám tam nádherně,“ popsala Michaela Gemrotová Štiková pocity z vystoupení, které spolu s Václavem Noidem Bártou zakončili známým duetem z muzikálu Fantom Opery v lehce metalové aranži.

Václav Noid Bárta svojí pěvecké kolegyni během svého vystoupení vysekl poklonu: „Míše to dnes moc sluší. Je ale krásná nejen fyzicky, je také krásný člověk, protože spolu se svým manželem založili nadaci, která pomáhá dětem s pohybovým hendikepem. Míša je skvělá zpěvačka a myslím si, že o ní ještě hodně uslyšíme.“ Václav Noid Bárta se totiž společně se svojí manželkou Eliškou podílí na tvorbě skladeb na Michaelino připravované album, které spatří světlo světa na podzim tohoto roku. Jako první vlaštovku Michaela nazpívala písničku Anežka věnovanou svojí dceři, kterou vytvořilo právě toto autorské duo a vznikl k ní i videoklip.

Díky štědrosti přádající agentury JARO Event a díky divákům, kteří si vstupenky zakoupili, získala Nadace Anežka nemalý finanční příspěvek. „Byla to pro mě obrovská čest zazpívat právě před pražským koncertem Lary Fabian a zazpívat i za Nadaci Anežka. Děkuji celému týmu a děkuji Jaro Event za jejich neuvěřitelnou práci, kterou odvedli. Lara byla fenomenální. Zároveň děkuji za výtěžek ze vstupného pro Nadaci Anežka, který činí 35 910 Kč,“ děkovala dojatě Michaela Gemrotová Štiková bezprostředně po koncertu.