Jana Chládková byla zámeckou paní

Každý máme nějaký ten svůj sen. Má ho i Jana Chládková, zpěvačka a moderátorka, která se nechala unést krásným momentem, když usedla do zdobného křesla na zámku Hrádek u Nechanic. Nač přesně myslela, nám neprozradila, ale naznačila, že to bylo snění o muzice, zpívání a životní pohodě.

Každé místo má svůj půvab, jedinečnou atmosféru a svá tajemství, což nám Jana Chládková potvrdila: „Zámek jsem navštívila už několikrát, vždy pracovně, ale ani jednou jsem si nenechala ujít prohlídku zámeckého interiéru. Je opravdu nádherný a vřele návštěvu doporučuji,“ prozradila s nadšením i pokorou.

A proč se ocitla právě na Hrádku u Nechanic? To díky tour s regionálními stanicemi Českého rozhlasu, které se uzavře už tuto neděli 26. 8. 2018 v Miloticích. Nemáte-li možnost se vydat na vysílání ze zámku, tak si rozhodně nalaďte Český rozhlas Region a díky živému vstupu tam tak trochu také můžete být.

S Janou Chládkovou můžete diskutovat v pořadu  Noční linka. Zasoutěžit si s ní můžete ve formátu Česko - země neznámá, ale to není vše, je ještě dramaturgyní pořadů: Svět zvířat, Hobby magazín a Tandem Jana Rosáka.