Tanečník Marek Dědik vlezl do chomoutu!

Tanečník ze StarDance Marek Dědik se oženil se svojí dlouholetou partnerkou Terezou Stařičnou. Velkolepá svatba se konala v malém panství kousek od Prahy. Počasí novomanželům sice příliš nepřálo, ale třeba jim pršelo štěstí. Jinak vše šlapalo jako na drátkách a svatební den je tak pro oba silným zážitkem. „Takovou velkou dávku nervozity jsem nepociťoval ani na mistrovství světa v latinsko-amerických tancích,“ popsal svoje pocity Marek, který dle tradic nevěstu před obřadem neviděl a bylo tak pro něj překvapení, v jakých šatech nevěsta před oltář dorazí. Tereza zvolila jednoduché šaty z dílny Marty Musilové, které skvěle podtrhly její dokonalou figuru. Nechyběly ani další tradice jako rozbitý talíř, tradiční knedlíčková polévka z jednoho talíře nebo házení kyticí.

„Byl to pro nás důležitý den, který jsme si užili společně s  rodinou a našimi blízkými přáteli,“ shodují se manželé Dědikovi, kteří svůj svatební slib stvrdili nejen vášnivými polibkem, ale také snubními prsteny z dílny přední šperkařské firmy JK Jitka Kudláčková. Mezi hosty nechyběli ani Dědikovi kolegové ze StarDance Olga Šípková, Roman Zach či Eva Krejčířová. Dorazila také Markova současná taneční partnerka Pavla Tomicová s manželem Ondřejem Malým. Nemohla si vynachválit jeho choreografické a učitelské kvality a všude na Marka pěla chválu. Oba se již na nadcházející ročník oblíbené taneční soutěže těší. Popřát štěstí novomanželům dorazila i cvičitelka Hanka Kynychová, která Dědikovi vděčí za mnohé, protože je již třetím rokem jedním z choreografů jejího charitativního tanečního projektu pro děti z dětských domovů Hejbejte se a zpívejte s Hankou Kynchovou.

„Pro mě jako pro ženu to byl nezapomenutelný den a nejvíce mě těší spokojenost a úsměv na tvářích celé rodiny a našich nejbližších. Byla to jedna velká párty, a všem za ni moc děkujeme,“ nemohla si svůj svatební den vynachválit nevěsta, která bude užívat manželovo jméno ve zkrácené formě, dnes už tedy Tereza Dědik. Na svatbě samozřejmě nechyběl ani malý Bertram, který svatební obřad prospal v náručí dědečka. Že mají Dědikovi smysl pro humor dokázala i účast jejich fenky Mii přímo na obřadu. Jako čestná členka rodiny prý nemohla chybět. „Byl to překrásný den, na který si budu pamatovat do konce života,“ uzavřel jeden z nejlepších českých tanečníků a choreografů Marek Dědik.