Šebrle trénuje v pusté hale? Proč, že by nebyl ve formě?

Bývalý český atletický vícebojař, olympijský vítěz v desetiboji a moderátor televizních zpráv Roman Šebrle trénoval v pusté veletržní hale na brněnském výstavišti. Že by jeho forma rapidně upadala a on už raději přestal chodit na veřejná sportoviště? Tak to opravdu nemusíte mít strach, je stále ve výtečné kondici. Nespokojeného a nešikovného údržbáře Františka, ze kterého se nakonec vyklube nejen zdatný sportovec, ale i tanečník, tak toho opravdu jen hrál.

K natáčení vtipného tanečního spotu pro festival Life! přistoupil  Šebrle bez velkého váhání: „Jsem rád, že toho můžu být součástí. Děti se musí hýbat odmalička,“ vysvětlil  proč má projekt, který propojuje sport, tanec a zábavu, jeho plnou podporu. A jak mu to šlo po boku s krásnou Andreou Verešovou, přísnou, ale profesionální Evou Decastelo, nejobsazovanějším hercem a moderátorem Ondřejem Sokolem a  youtuberem, který si říká Fatty Pillow? Velmi rozpačitě, ale s úsměvem se vyjádřil k choreografii.

Označil ji za zvláštní, i když nebyla příliš náročná. Proč? Protože se prý nedá nijak srovnávat s atletikou: „Desetiboj má natolik rozdílné disciplíny, že cit pro pohyb tam musí být. To znamená, že tanec mi většinou nedělá problémy. Až doteď..,“ dodal rozesmátý sportovec. A my jen dodáváme, že se máte opravdu na co těšit.

Foto: Marie Stránská/Life!