Plánujte a hrajte si na stojáka či na stěnu

Víte o lepším dárku pro celou rodinu, než je výrobek, který mohou dotvořit děti, ale i dospělí? Velký rodinný kalendář 2019 umožňuje přehledně plánovat aktivity až pěti členům rodiny. Uřídit všechny rodinné aktivity nebývá snadné. Kdy má dcera kroužek, syn trénink, maminka kadeřníka, tatínek servis auta, kdo má vynést koš, uklidit pokoj…

Velký rodinný kalendář dá celé rodině přehled o tom, kdy a kam mají jít, jaké mají úkoly a na co se mohou těšit. Kalendář je velký pomocník pro děti, které se naučí plánovat si čas. S kalendářem získají větší samostatnost a zodpovědnost a ulehčí práci rodičům.

Každý den bývá jiný. Velký plánovací kalendář pomůže, aby nám rozmanitost života přinášela radost, nikoliv starost. Jako odměna je pro všechny na každý měsíc připraven pěkný obrázek s hrou. Dole na stránce najdete otázku a můžete hrát celá rodina dohromady, nebo každý zvlášť. Hledejte ztracená koťata, houby v lese, spojte hvězdy na vánoční obloze, poznejte písničku nebo pohádkovou postavu… Na konci kalendáře najdete správné odpovědi. Kalendář má větší formát pro lepší přehlednost a snazší vpisování.

Kalendář je k zakoupení na www.familium.cz a u dobrých knihkupců za doporučenou cenu 249,00 Kč.

Originální dárek nejen pro babi a dědu:

Nejmilejší kalendář je týdenní stolní kalendář, který je speciálně uzpůsoben, aby do něj mohly děti vytvořit 12 obrázků – jeden na každý měsíc. Ti, kteří kalendář dostanou, uvidí celý měsíc obrázek před sebou jako nejcennější dárek od svých dětí nebo vnoučat. Každý týden navíc obsahuje pranostiku nebo zajímavost, která se k týdnu váže. Zároveň jsou zde malé tipy, jak si zpestřit aktuální týden. 

Obrázky mohou děti do kalendáře tvořit pomocí pastelek, vodovek, fixek, ale zároveň mohou do kalendáře cokoli vlepovat – listy ze stromů, koláž z fotografií... Zkrátka bude to pro děti příjemná zábava. Součástí kalendáře je i velký arch se samolepkami, které mohou děti při své tvorbě využít. Samolepky lze vlepovat i k jednotlivým dnům – například v den, kdy má babička narozeniny.

Kalendář je k zakoupení na www.babickarstvi.cz a u dobrých knihkupců za doporučenou cenu 249,00 Kč.

Informace a foto poskytla: Alex Petráková