Děti na startovním roštu Velkých cen? Dobré, ale něco tomu chybí.

Je to takové zvláštní, jsou sice šťastné, smějí se a rozdávají pozitivní energii, ale je to jiné, chybí tomu šmrnc… Řeč je o dětech na startovních roštech Velkých cen seriálu Formule 1. Prostě ty sexy dívky měly něco do sebe, ve vší počestnosti, samozřejmě.

Můžete si o tom myslet cokoli a nad rozhodnutím šéfů Formule 1 si ťukat na čelo. Nic víc ale pravděpodobně nezmůžete. Kočky, které jsme vídali na startovních roštech s deštníky, úsměvy a sexy oblečky, jsou pryč. Před startem závodů je nahradily děti. Noví bossové F1 nejspíš sázeli na to, že proti dětem nikdo nebude nic namítat. A je to do jisté míry pravda. Vlna nevole před začátkem sezóny velmi rychle opadla, žádná brutální tsunami se tedy nakonec nekonala přesto, že se proti postavil třeba i princ Albert v Monacu.

Vše tak nějak vyšumělo do ztracena. Dnes se spíš bavíme tím, když nastoupí spokojené děti, které pak mají zážitky na celý život. „Je to fajn. Ale k těm závodům mi ty holky sedí tak nějak více,“ uvažovala na okruhu v Monze Česká Miss Lea Šteflíčková. Právě vítězky této soutěže byly v Itálii na roztrhání. Fotky, setkání s celebritami motoristického sportu i samotnými jezdci. Je vidět, že noví majitelé České Miss to se soutěží myslí opravdu vážně. Snad to prodýchají i partneři českých krásek. V Monze o ně byl fakt zájem...

Foto: Česká Miss a Facebook (grid girls)