Francouzský Prince už nebude v Čechách mlátit kluky?

Není Čech a přesto rozdělil národ na dva tábory. Jedni ho vychvalují a druzí mu nemohou přijít na jméno! A přesto k nám jezdí a seká v MMA v osmihranné kleci to nejlepší, co česká bojová scéna nabízí. Tentokrát mu ale budou moci fandit i jeho odpůrci. 10. listopadu se totiž v Liberci na turnaji Night of Warriors utká s ruskou hvězdou v boji o titul mistra světa!

Za sebou už nechal skalpy Martina Šolce nebo Eldara „Yakuzy“ Rafigaeva, který je držitelem černého pásu v brazilském jiu-jitsu, je několikanásobným šampionem v BJJ a ze závodů po celém světě vozí jednu medaili za druhou.

To jasně ukazuje na kvality francouzského závodníka a tak není asi ani divu, že ani Karlos Vémola není schopen dostát svých opakovaných slibů fanouškům, když sám Prince vyzval a tento zápas všem slíbil. Po roce už se nechal slyšet, že Prince není zápasník hodný jeho kvalit. Opravdu?

Nyní se ale proti Princovi postaví ruská hvězda Mikhail Ragozin. To, že to není žádné ledajaké ořezávátko svědčí i fakt, že je 11tý ve světovém žebříčku ve své váze. Pro Prince je to nejtěžší soupeř a obrovská výzva v jeho kariéře, která mu může otevřít dveře do Ruska. Takže bychom mu měli držet pěsti, aby už nemusel jezdit mlátit český kluky k nám!

Pozvánka Ragozin