Zdravotní komplikace Petře Janů nezabránily v podání skvělého výkonu

Zpěvačka Petra Janů, držitelka třech Zlatých slavíků, si opravdu ve středu užila svůj koncert v pražské Hybernii. Média se pozastavují nad nelichotivou viditelnou změnou, která se nejvíce projevila v jejím obličeji, spojují je s plastickými operacemi. Fanoušci však nic takového neřešili. Rockové, popové hity, ale i vánoční písničky dala během dvouhodinového představení a její příznivci byli nadšení, a to poprvé vystupovala jak se svou kapelou Amsterdam, tak i se Smíchovskou komorní filharmonií.

„Tohle spojení se ukázalo jako dobrý nápad. Teď spolu jedeme pár měst, ale po Novém roce to bude další spolupráce, na kterou se moc těším. Samozřejmě, že jsem před koncertem měla trému, ale po chvíli to opadlo a jsem moc ráda, pokud se to lidem líbilo. Je to pro mě ten největší vánoční dárek,” svěřila se zpěvačka, která se až téměř do Štědrého dne nezastaví. Společně ještě letos vystoupí v Jičíně, Přerově a Brně.

„Cítím se skvěle a na pódiu mezi klukama je mi báječně. A opravdu mě nic zásadního netrápí, nejsem ani vážně nemocná, ani se nerozpadám,” řekla s hlasitým smíchem v narážce na články posledních dnů v některých médiích, která hodnotí její vzhled. „Je to nějaká alergie na něco, a teď se zjišťuje na co. Pokud se někteří zcela upřímně strachují o můj stav a budoucnost, tak jim za to velmi děkuji, vážím si toho! A mohu je uklidnit, že jsem v pořádku. Ale pokud je to nějaká podivná kampaň proti mně, pak jen říkám - mě se jen tak nezbavíte,” směje se Zlatá slavice s tím, že z těch, kteří do ní ‘šijí' poslední dny, si opravdu nic nedělá.

Na přelomu roku vyrazí s kamarádkami za sluncem a mořem na Maledivy a pak ji čeká druhá polovina zimní pěvecké sezóny, kdy se jí diář, tak jako každý rok, zaplnil především plesy a firemními večírky. 

 Foto: Jaroslav Hauer