Podle Jiřího Krampola se i dámy chtějí podívat na hezké muže

Finalisty jubilejního 20. ročníku soutěže Muž roku 2019 pochválil i muž světa znalý, herec Jiří Krampol. „Tihle pánové jsou dobří, ale je smutné, kolik mladých kluků dá přednost sezení u počítače, než aby se věnovali sportu. Nejsem soudný, protože jsem zarytý nepřítel jakýkoliv počítačů či mobilů. Já to nesnáším, ve mně to budí děs a hrůzu. Ale je smutné, když čtyřleté dítě ovládá počítač jako dospělý, ale nerozezná králíka od lišky. Já bych do soutěže krásy nikdy nešel. Vím, že tato soutěž je také hodně o sympatiích a já prý sympaťák jsem, ale nikdy jsem nebyl žádný hezoun,“ smál se Jiří Krampol, ale svá slova myslel zcela vážně.

„Ale je dobře, že David Novotný tuto soutěž pořádá, protože vždyť i dámy se chtějí podívat na hezké mužské. Jedu s fešáky na jejich soustředění do Tuniska, tam je poznám lépe. Byl jsem v Tunisku už asi dvacetkrát, hodně jsem tam najezdil se Slávkem Šimkem. Je tam krásné moře a hlavně, jsou to jen dvě hodiny letům,“ zavzpomínal oblíbený komik, se kterým přišla i jeho manželka Hana. I ona byla patronkou jednoho z krasavců.

Moderátoři letošního ročníku Klára Doležalová a Karel Voříšek z TV Prima mají své favority vybrané. „Já to moderuji, Davidovi říkám, že to mám vyhrát já, ale on mi ten titul nechce pořád dát,“  žertoval Karel Voříšek. Klára Doležalová o svém vítězovi má zcela jasno: „Kluci jsou šikovní, sympatičtí, budu jim držet palce a mám svého favorita vybraného, vlastně možná i tři kluky na vítěze“ smála se Klára.