Sandra Parmová má svůj tajný sen, co by chtěla jednou dělat

Jednu ze sestřiček – finalistek soutěže o nejsympatičtější zdravotní sestřičku Batist Nej sestřička 2019 doprovodila na pódium v Divadle Na Maninách moderátorka televize Prima Sandra Parmová. „Mám letos tu čest, že budu finále Batist Nej sestřičky s Karlem Voříškem moderovat. Tady jsem měla možnost si všechny finalistky prohlédnout. Jsou to sympatické ženské. Moje zkušenosti se sestřičkami mám dobré i díky sestřičkám na porodnici, když jsem rodila svoji malou Emilku. Sestřička musí být usměvavá a vstřícná. Hodně je obdivuji, protože my pacienti jim to občas vůbec neusnadňujeme,“ usmívala se krásná moderátorka.

Nikdy sice nechtěla být zdravotní sestrou, ale měla  úplné jiné ambice, které se tak trochu přibližují, i když... „Povolání zdravotní sestry mě připadalo hodně odpovědné. Jako holka jsem chtěla být učitelkou zeměpisu, ale vítr mě zavál do televize na Primě. Ale mým snem je mít květinářství a ideálně s kavárnou. A ideálně někde u nemocnice. Dobrá káva povzbudí sestřičky a květiny můžete vzít na návštěvu za nemocným pacientem,“ prozradila svůj podnikatelský záměr bez řasového upřesnění Sandra Parmová.

Záštitu nad 11. ročníkem soutěže Batist Nej sestřička převzala předsedkyně zdravotního výboru Poslanecké sněmovny prof. Věra Adámková, náměstek hejtmana Královéhradeckého kraje Aleš Cabicar, starosta Náchoda Jan Birke, senátor Martin Červíček, náměstek ministra zdravotnictví Roman Prymula či ministr zdravotnictví Adam Vojtěch.