Bioplace.cz je jedinečný e-shop s bio kosmetikou na českém trhu!

Dopřejte svému tělu jen to nejlepší a buďte navíc spoluzodpovědní za životní prostředí svým přístupem! BIO kosmetika není pouhým trendem, ale hlavně cestou k naší lepší budoucnosti. Tyto dost dobré důvody vedly Lenku Aubrechtovou k vytvoření nového e-shopu pod názvem bioplace.cz.

Zakladatelka bioplace.cz, Lenka Aubrechtová, zahrnula do svého e-shopu po dvouletém průzkumu jen několik značek, které vybrala dle svých osobních zásad: „Své pokožce jsem vždy chtěla dopřát čistě přírodní péči. Chemickým složkám se vyhýbám, jak jen to jde, proto jsem se zaměřila zejména na produkty pracující s čistými ingrediencemi, které mají na naše tělo dlouhodobý pozitivní vliv,“ popsala blíže zakladatelka, co ji vedlo k realizaci projektu. Neméně důležitou podmínkou pro ni navíc byla a je férová produkce, ale i co nejméně neekologické balení, která jsou recyklovatelná. Velkým pozitivem je také upřednostňování lokální produkce, která minimalizuje transportní vzdálenosti.

Bioplace.cz nabízí pouze produkty splňující přísné požadavky k pokožce a věřte, že si je velice rychle zamilujete. Tento nový inspirativní e-shop je sestaven z vybraných kvalitních kosmetických produktů pocházejících především z české a slovenské produkce.

„Cítit se v souladu s přírodou je k nezaplacení.“

V e-shopu bioplace.cz si můžete vybrat mezi řadou účinných přírodních produktů pro péči o pleť, tělo, vlasy i vousy. Nechybí ani zubní pasty v BIO kvalitě a 100% veganská kosmetika pro všechny, kterým není lhostejný osud všech živočichů na naší planetě.  

„Příroda by se nikdy nespokojila s nepřírodními ingrediencemi. Nedělejte to ani vy. Zdravou přírodní kosmetiku naleznete na bioplace.cz.“

www.bioplace.cz