Lucie Vondráčková štípala lístky ve vlaku…

Je to jen pár týdnů, co se Lucie Vondráčková vrátila do Prahy. Zatím se sice jen rozkoukává, ale zkouší i nové věci. Věděli jste, že nyní štípe lístky ve vlaku? Nemusíte se strachovat, že se rozhodla opustit showbyznys, jen odskočila na natáčení nového klipu se zpěvákem Radimem Flenderem.

Nově pojatý duet se jmenuje Stanice Svět. Klip se natáčel v železničním muzeu v Jaroměři. Zajímavostí rozhodně je, že píseň má dvě verze. Jedna je na albu Lucie Vondráčkové, které vyšlo  ke konci loňského roku a jmenuje se Růže. Druhá verze je pak na Radimově albu, kde nese název Stanice Svět. Celé natáčení se odehrávalo ve starých vagonech, dokonce z předminulého století.

„Bylo pro mne velkou ctí, smět si zazpívat s Luckou,” prozradil autor písně Radim Flender. „Před dvěma lety jsem nabídl Lucce dvě své písně a Lucka mi odepsala, zda bych neměl ještě nějaké jiné, tak jsem jí poslal další a ona si v nich našla Stanici. Původně jí zpíval muž, ale nebylo těžké text upravit pro ženu. Výhoda autorských věcí,” směje se Radim. Ve videoklipu si střihl malou roli strojvedoucího herec Jiří Krampol. Klip bude představen v září.

Foto: Petr Mráček