Anička Slováčková si dopřála jen krátký relax a už opět maká na plné obrátky!

Zpěvačka a herečka Anička Slováčková má letos pěkně napilno. Nezahálí ani v létě, užila si jen pár dnů relaxu v Barceloně. Právě dotočila nový klip, věnuje se divadlu, televizi i kapele. A teď už můžeme prozradit, že změnila i jméno, kapely, její nový název je AURA. Původně se jmenovala The Primes, ale protože někteří název komolili a texty jsou přeci jen v češtině, tak se muzikanti společně s Aničkou Slováčkovou shodli na nutnosti změny. Brzo však odprezentuje i nový klip.

„Klip, který jsme natočili, se jmenuje LEO, a je to celé směřované na takového „random“ kluka, který se nechová úplně hezky k holkám, a my mu to tu dáme pěkně sežrat… Hraje ho předloňský Muž roku Matyáš Hložek. Spolupráce s ním byla skvělá, je to pohodář,“ prozradila usmívající se Anna Julie Slováčková.

Premiéra klipu je plánována na polovinu září. „Věřím, že se tohle naše dílo bude fanouškům a divákům líbit. Kromě toho připravuji s kapelou další singl, ten vyjde do konce roku. Na tom spolupracuji s Patricií Fuxovou, která má kapelu Vesna. Je to velmi šikovná skladatelka, hudebnice, textařka a má za sebou opravdu hodně zajímavých projektů,“ prozradila Anička.

Se svou kapelou vystupuje jak v Praze, jako například tento týden na náplavce, kde byl hostem její kolega, zpěvák Petr Kutheil, tak i po celé republice. Nyní připravují další vystoupení. Stěžejní a samostatný koncert pak tuto formaci čeká 12. prosince v Divadle Semafor.

Aničku budeme i nadále vídat v seriálu Ordinace v růžové zahradě, kde má roli pěkně přidrzlé sestřičky Radky. „Můžu prozradit, že se tam ta moje postava pěkně rozjíždí a diváci budou hodně překvapení, co všechno mě tam bude čekat. Bude to hodně zajímavé,“ prozradila oblíbená zpěvačka.

A aby toho nebylo málo, opět s Milanem Peroutkou chystá Film music tour, hraje v muzikálu Krysař, Královna Kapeska a v Divadle Semafor.

Foto: Jaroslav Hauer