O dojemná překvapení v soutěži Muž roku 2019 nebyla nouze

Finále jubilejního 20. ročníku soutěže Muž roku 2019 v Městském divadle Dr. Josefa Čížka v Náchodě přineslo několik dojemných chvil. O velké překvapení se postarali nejen přátelé prezidenta soutěže Davida Novotného, novináři a účinkující, kteří se na soutěži Muž roku podílejí či podíleli. Potají společně připravili písničkový videoklip a samozřejmě také dort. David sice tušil, že se něco chystá, ale rozhodně, že to bude takto velké netušil. Slzy jako hrachy se mu kutálely po tvářích, a tak mu bleskově poskytl svůj kapesník Karel Voříšek. Byl tak dojatý, že se mu i těžko formulovala věta plná díků.

„Pro mne to byl neskutečný večer. Klip a dort mě opravdu hodně dostal, takhle jsem na veřejnosti ještě nikdy neplakal, ale v ten okamžik jsem se za slzy vůbec nestyděl. Ještě jednou všem moc děkuji. Jsem také spokojený s tím, jak porota rozhodla. Vůbec nepochybuji o tom, že vítězové budou důstojnými reprezentanty na světových soutěžích. Myslím, že to byl hodně silný ročník a kluci byli vzorní v přípravě. Za to jim děkuji,“ řekl David Novotný a potvrdil, že už za pár dní začne pracovat na dalším ročníku soutěže Muž roku.

Další překvapení si nachystal i Václav Kršňák, finalista číslo 2. Po volné disciplíně požádal svoji přítelkyni o ruku a přímo na jevišti, před plným hledištěm divadla v Náchodě, se zasnoubil. „Dlouho jsem to chystal. Jsem rád, že jsme všichni tajemství udrželi a pro moji přítelkyni to bylo opravdu překvapení a nezapomenutelný zážitek. Řekla ano, tak co si mohu více přát,“ pronesl nadšený Vašek Kršňák.

Na podiu secesního Městského divadla v Náchodě se vystřídali umělci Eva Burešová, Anna Slováčková, Michaela Nosková, Dalibor Janda s dcerou Jiřinou, Tereza Mašková, Nelly Řehořová, Ilona Csáková, Marian Vojtko či Daniel Hůlka.

Celý program, jehož přenos jste mohli sledovat na facebookových stránkách televize Prima a Top Staru, tradičně moderovala dvojice Karel Voříšek a Klára Doležalová v šatech od návrhářky Valentiny Armandi.

Foto: Muž roku a Jaroslav Hauer