Česká zpěvačka Nykki z 5Angels se neztratí, prorazila v americkém magazínu Billboard!

Nykki si mnozí pamatují jako frontmanku dívčí skupiny 5Angels, zaznamenali jsme ji i v muzikálu divadla Broadway Andílci za školou, a pak se z české hudební scény tak nějak vytratila. Nepověsila zpívání na hřebík, ba naopak. Nykki se po rozpadu skupiny vrhla na sólovou kariéru ve Velké Británii. Pod vedením profesionálů z hudební branže pilně studovala a tvořila, k tomu se věnovala výuce taneční choreografie a tance jako takového. Tamnějsí fanoušci přibývají, pravidelně koncertuje, zároveň se stále učí, zdokonaluje svůj zpěv i pohybové dovednosti.

V posledních dvou letech žije a tvoří střídavě mezi Prahou a Londýnom. Aktuálne natáčí novou českou pohádku Princezna zakletá v čase, kde hraje asistentku Martina Dejdara, a zároveň si zazpívá titulní skladbu. "Je to úžasná práce, moc mě to baví", svěřila se talentovaná Nykki. "Mám radost, že jsem se mohla natáčení zúčastnit, i když to bylo, jak se říká, na knap s mými pracovními projekty. Naštěstí jsem stihla všechno, včetně svého singlu No Cry a natočení videoklipu k této písni v Anglii."

A právě onen videoklip získal pozornost zahraničních hudebních magazínů. Píší o ní jako o vycházející hvězdě, talentované zpěvačce, na jejíž další počiny se těší. Redakce Billboardu, která uvedla No Cry v exkluzivní premiéře, napsala: "Vždy se najde místo pro novou tvář, která je talentovaná a hlásí se o svou pozici ve světě popu. Nykki je vycházející hvězda, která se o to právě pokouší!"

Nykki vydala svůj první singl No Cry po roce příprav. Vyšel na všech digitálních platformách. „No Cry je silný porozchodový song. Je vlastně o ohlédnutí se za tím vztahem a uvědomění si, že nebyl zase tak moc dobrý, jak jsme si mysleli...", prozrazuje v zahraničí již úspěšná zpěvačka Nykki v rozhovoru pro Billboard a dodává, že by si moc přála, aby sa No Cry stala jakousi povzbudivou porozchodovou hymnou, dodávající mladým lidem zpátky seběvědomí a sílu do nového vztahu.

Přes úspěchy v zahraničí nezapomíná ani na české fanoušky a chystá koncerty i na domácí půdě.

Zdroj: Helena Váňová Production