Marta Jandová má doma 3 milované nalezence

Oblíbená zpěvačka Marta Jandová příliš volného času nemá. Opět usedla v porotě soutěže Česko Slovensko má talent, koncertuje, moderuje, nově má i vlastní televizní show MARTA, ale na podporu 4. ročníku charitativní akce Psí den s Prahou 13 si čas našla.

Zpěvačka už od dětství vždy měla nějaké to zvířátko a nyní má doma rovnou tři úžasné voříšky. Všichni jsou nalezenci a fenku Zaru si vzali z útulku. „Musela být týrána, už se ale dobře v naší rodině zabydlela," posteskla si Marta a také zalitovala, že ji nemohla vzít s sebou, protože právě hárá. Kdyby prý vzala ty dva, tak by byla Zara doma nešťastná, že zůstala sama doma.

A jak pejsci přivykli životu v rodině, kde je milují? Jejich řádění nepřežilo pouze pár bot, jinak jsou úžasní. „Pejsci nám každodenně dávají dobrou náladu. Každý člověk potřebuje být občas pomazlen němou tváří. A když jsme smutní, přijdou k nám a trpí s námi. Opravdoví kamarádi. Díky nim jsme každý den na procházce," vyzdvihuje zpěvačka výhody žití s pejsky, kterých na lotroviny, kterými by zlobili své páníčky prý moc neužije.

Foto: Lenka Žáčková a Psí den s Prahou 13