Sandra Parmová bude na finále Batist Nej sestřička za princeznu

Batist Nej sestřička je přímo přede dveřmi, takže je jasné, že přípravy finišují. Moderátorka 11. ročníku finále Sandra Parmová se právě proto vydala k módní návrhářce Aleně Wilson a vybírala garderobu vhodnou pro tuto příležitost.

„Šaty, v kterých budu uvádět slavnostní galavečer, jsme s Alenou Wilson společně tvořily úplně od začátku. Domlouvaly jsme se na látce, střihu a kombinace zlaté a hnědé se mi moc líbí. Nevím, jak to Alena dělá, ale v jejích šatech se cítím opravdu nádherně,“ uvedla Sandra. Letos poprvé jí bude dělat spolumoderátora kolega z Primy Karel Voříšek. Tuší zkušený moderátor, jakou róbu bude mít Sandra Parmová na sobě? „Nejsem si jistá, jestli to ví. Ale Karel je velký profík, obleků má plnou skříň a věřím, že si stoprocentně poradí, abychom se sladili.“

Dvouletá dcerka Sandry Parmové začíná vnímat, že maminka se objevuje v televizi a při moderování zpráv si Sandru pohlídá. „Manžel naučil Emilku fotit mobilem. V mém telefonu mi najednou přistálo spousty fotek, jak mne vyfotila na obrazovce Primy,“ pochlubila se šikovnou dcerkou Sandra Parmová a přiznala, že Emilku na finále Batist Nej sestřičky nevezme. „Kdyby ale tatínek chtěl s Emilkou do Náchoda přijet, nejsem vůbec proti.“

Spolupráci se Sandrou Parmovou si pochvalovala také návrhářka Alena Wilson. „Na Sandru se šije skvěle, je štíhlá a vysoká a střihy nemusí být tak komplikované. Je velmi elegantní a profesionál. A přestože má krásné poprsí, měla požadavek, aby model působil elegantně a při moderaci na jevišti ji „nezradil“. I když se zlatohnědé šaty zdají jednoduché, jedná se o velmi komplikovaný materiál. Výroba šatů trvala několik dní, Sandra podstoupila 4 až 5 zkoušek. Všechno se na ní muselo špendlit, protože ta látka je velice hravá a dělá si, co chce. Takže jí zkrotit zabralo spoustu přemýšlení a precizní práce. Model se povedl, Sandra se v něm cítí dobře a o to nám od začátku šlo,“ uvedla zkušená návrhářka Alena Wilson, která na českém trhu působí už 9 let a před třemi roky si otevřela butik na smíchovském Újezdě.

Ředitel soutěže Batist Nej sestřička David Novotný jako vždy do výběrů šatů nezasahoval. „Sandra Parmová a Alena Wilson jsou profesionálky a mají velkou fantazii. Nemám obavu, že by to moderátorce finálovéhovečera neslušelo. Však se přijeďte sami přesvědčit. Finále se koná 5. října od 20 hodin v Městském divadle v Náchodě,“ uvedl David Novotný a dodal, že kdo nebude mít cestu do Náchoda, může finále Batist Nej sestřičky sledovat v přímém přenosu na sociálních sítích Primy a webu www.iprima.cz.

O titul nejsympatičtější zdravotní sestry soutěží:

1. Kateřina Křenková - Ústřední vojenská nemocnice Praha, 2. Dana Vacková - Oblastní nemocnice Jičín a.s., 3. Helena Novotná - Nemocnice Tábor a.s., 4. Martina Šebková - Thomayerova nemocnice Praha, 5. Jana Brožková - Oblastní Nemocnice Trutnov a.s., 6. Renáta Neubertová - Nemocnice Třebíč, 7. Veronika Hryzáková - Fakultní nemocnice Brno, 8. Irena Šebková Štovíčková - Krajská Nemocnice Liberec, 9. Natalia Panasenko - Klinika EliteMedical s.r.o., 10. Jitka Bláhová - Nemocnice České Budějovice a.s., 11. Jaroslava Šamšová - Fakultní nemonice Královské Vinohrady, 12. Markéta Kubová -Nemocnice Prachatice a.s.