Vánoce a výlety si připravte podle sebe

Chtěli byste letošní Vánoce strávit aktivně, a přitom si odpočinout? Máme pro vás několik zajímavých tipů, jak si tento čas skvěle užít i s dětmi.

Není vůbec nutné držet se striktně všech zvyklostí, protože „se to má tak dělat“. Nechutná vám kapr nebo salát? Udělejte si k večeři lososa se zeleninou nebo cokoliv, na co máte chuť. Stejné je to i s výzdobou a cukrovím. Vánoční výzdoba dokáže vykouzlit krásnou a pohodovou atmosféru. Přijde vám škoda, že se stromeček zdobí obvykle až na Štědrý den? Ozdobte jej klidně už o týden dříve. Rozsvícený stromeček vnese do našeho domova pohodu.

Udělejte si čas na výlet

Naplánujte si rodinný výlet. Je jedno, kam vyrazíte. Můžete vyjet s rodinou na hory, nebo vyrazit do města nasát vánoční atmosféru, nebo vyrazit do přírody, pokud bude počasí přát. A pokud patříte mezi milovníky lyží, neváhejte vyrazit s celou rodinou na hory.

A náš tip na výlety?

Ještě, než se vydáte na cesty doporučujeme vám pořídit si knihu Naše výlety, je skvělým originálním dárkem pro všechny, kteří rádi podnikají výlety po České republice. Díky ilustrovaným mapám s obrázky nejzajímavějších výletních míst najdete v knížce inspiraci ke společným výletům. Lákají vás hrady a zámky, přírodní zajímavosti, pohoří a vrcholky, nebo výlety za vodou či kulturou?  Do knihy můžete zaznamenávat, kde jste všude byli a co jste společně zažili. Každý váš výlet si navíc můžete vyznačit do mapy v knize a je zde i místo na vlepení vstupenky, pohledu, turistické nálepky nebo nakreslení obrázku.

Díky této knize tak zůstanou vzpomínky na vaše dobrodružství uchovány a vy se k nim budete s celou rodinou rádi vracet.

Knihu můžete zakoupit na www.familium.cz a u dobrých knihkupců za doporučenou cenu 549,00 Kč.