Nejlepší restaurace byly opět oceněné Zlatými lvy 2020

Nový výběr nejlepších českých restaurací v knižní podobě, určený pro všechny milovníky kvalitní gastronomie, právě přichází. Jak jej krátce popsat? Prestižnější, významnější, silnější.

Průvodce NEJLEPŠÍ RESTAURACE OCENĚNÉ ZLATÝMI LVY přináší aktuální publikaci výsledků pro sezónu 2020. Letos poprvé kniha vychází v praktické česko-anglické verzi, díky čemuž se stává také skvělým dárkem pro zahraniční hosty. Připravilo ji nakladatelství TopLife Czech.

Nejuznávanější průvodce s hodnocením kvality restaurací v Česku má inovativní grafické zpracování a nový čtvercový formát knihy. V knize je uveden přehled stovky nejlepších restaurací, které získaly v hodnoceních inspektorů prestižního projektu ocenění jedním, dvěma či třemi Zlatými lvy. Tři Zlatí lvi jsou zárukou neobyčejného zážitku, dva slibují vrcholnou gastronomii a jeden výbornou kuchyni a obsluhu.

Ročník od ročníku se vyrovnávají síly Prahy a regionů. Seznam restaurací nabízejících zážitkovou gastronomii mimo hlavní město bude v roce 2020 zase o něco delší. Zájemci tak mohou objevit oceněné restaurace po celé České republice. Na čtenáře čeká 250 stran s přehlednými prezentacemi oceněných restaurací, infografika pro snazší orientaci a dvojjazyčné texty se základními informacemi o restauraci, typu kuchyně a šéfkuchaři.

Autoři prestižního tuzemského projektu publikují výsledky nezávislého hodnocení restaurací vždy pro nadcházející kalendářní rok. Více než pět desítek nezávislých hodnotitelů pravidelně navštěvuje nejlepší restaurace a na základě jednotné metodiky hodnotí podniky z pohledu kvality a estetiky nabízených pokrmů, úrovně obsluhy, útulnosti, originality, vybavenosti interiéru a dalších důležitých atributů. Zlatí lvi tak přehledně navádějí fanoušky té nejkvalitnější gastronomie do pečlivě vybraných a ohodnocených restaurací po celé naší vlasti.

Maloobchodní cena publikace je stanovena na 660 Kč.

Více informací: www.toplifeczech.cz