Tarzan s rodinkou zdobil vánoční stromeček

Ani adventní čas není pro představitele oblíbeného muzikálu Tarzan v Divadle Hybernia dobou odpočinku. Přesto si mezi představeními najdou čas na ozdobení vánočního stromku, a to rovnou v kostýmech. Jak se Jane a malý a velký Tarzan těší na Vánoce? „Na Vánoce se těším celý rok. Nejen na dárky, ale také na rozsvícený vánoční stromeček a na pohádky,“ vysvětlil malý Tarzan Mateo Klimek.

Postava malého Tarzana, který v představení bojuje o přízeň své gorilí smečky, patří mezi diváky k nejoblíbenějším. Malého i velkého Tarzana přitom o Vánocích jedno spojuje. „Pro většinu lidí jsou Vánoce takovou uspěchanou dobou. Já mám ale rád klid a pohodu a rád se o Vánocích dívám na pohádky – je to pro mě výborná relaxace,“ vysvětlil Peter Pecha, jeden z dospělých Tarzanů, při zdobení stromku ve foyer Divadla Hybernia.

Peter Pecha se na roli Tarzana připravoval velmi svědomitě. Upravil jídelníček a čtyřikrát týdně chodil do posilovny. Snad tedy o vánočních svátcích nepřibere a fanynkám se bude líbit i v dalších představeních. Podle jeho slov ale s cvičením přestávat nehodlá.

Značnou fyzičku musí mít kvůli náročnosti muzikálu i představitelka Jane Petra Vojtková. Pro ni jsou Vánoce především o rodině. „Čas Vánoc je pro mě obdobím, které chci trávit se svými blízkými. Tím nejcennějším dárkem, který člověk přitom může darovat i dostat je radost a láska, svěřila se Vojtková.    

Všichni účinkující jednoho z nejúspěšnějších současných českých muzikálů se ale těší na další představení. Proč si tedy čas Vánoc nezpestřit návštěvou příběhu plného dobrodružství, romantiky, ale i humoru a napětí?