Film 3Bobule v březnu vstoupí do kin

Třetí pokračování filmu z vinařského prostředí s názvem 3Bobule před časem odhalilo teaser, který byl propojen s písní Hometown od kapely Mirai. Poté tvůrci představili song kapely Kryštof, který zazní ve filmu i v traileru. A nyní přicházejí přímo s trailerem.

V traileru se představují všechny hlavní postavy filmu od ústřední dvojice Terezy Ramba a Kryštofa Hádka až po Václava Postráneckého, který už je bohužel pouze slyšet. „Na film se už moc těším. Vzhledem k tomu, že já jsem v době natáčení už měla v břiše Slunce před cílovou rovinkou, doufám, že i film přinese divákům trochu toho slunce do pošmourných březnových dnů. Film jsem zatím neviděla, mám tušení, že realita, smutek, krásno a opravdovost v něm posadí 3Bobule minimálně na stejnou příčku, jako byly první Bobule, ne-li výš. My jsme pro to udělali maximum,“ svěřila se Tereza Ramba.

Už z traileru je jasné, že filmem provází hlas Václava Postráneckého, který se podílel na předchozích dvou „dílech“ Bobulí, ale natáčení třetího už se bohužel nedožil. Film je mu tak alespoň věnován. Hlavní postavy komedie se po jedenácti letech od 2Bobulí posunuly, dospěly, mají trochu jiné starosti a také radosti. Podstatnou roli ve filmu opět hraje nádherná krajina kolem Pálavy a právě probíhající vinobraní.

 „Pokaždé se snažím točit filmy či seriály tak, aby se líbily hlavně mně. Není to neúcta k divákovi, jen je pro mě těžké trefovat se do cizího vkusu. V případě 3Bobulí se mi dosavadní výsledek líbí a nezbývá mi tedy nic jiného, než doufat, že stejný pocit budou mít i diváci, kteří na film přijdou do kina,“ vysvětlil režisér snímku Martin Kopp. 

Jak již bylo zmíněno, film provází songy známých českých kapel. Kromě skupiny Mirai zazní ve třetím jihomoravském filmu i kapela Kryštof, která nahrála pro předchozí Bobule a 2Bobule úspěšné písně Atentát a cyRáno. Tentokrát napsal Richard Krajčo duet s názvem Hvězdáři a přizval k jeho nazpívání slovenskou zpěvačku Simu Martausovou. „Tím, že jsme svázaní s tímhle projektem už od začátku a k oběma předchozím filmům jsme písně natočili, přišlo mi hezké, fungovat v celé trilogii,“ dodal Krajčo.

Film vznikal v obcích Mikulov, Bulhary, Moravská Nová Ves, Sedlec, Zaječí, Strachotín, Dolní Věstonice, Pavlov nebo Klentnice. Představí se v něm také herci Miroslav Táborský, Braňo Deák, Michal Isteník, Marián Roden, Radim Novák, nově ale také například Lumíra Přichystalová, Tomáš Měcháček, Karel Roden a v dětských rolích diváci uvidí Šimona Klacla, Annu Krejčířovou a Prokopa Zacha.

Třetí pokračování kultovní komedie napsali Matěj Podzimek a Tomáš Vávra, režie se ujal Martin Kopp. Hudbu k filmu složil Jan P. Muchow. Za komedií z vinařského prostředí stojí opět producent a vinař Tomáš Vican.

Film do kin uvede společnost Bioscop, již dnes si můžete zapsat, že premiéra se bude konat 12. března 2020.

Více informací naleznete na: www.bobule.cz