Bolí vás záda z kancelářské práce? Kateřina Urbánková vás vyvede z bludného kruhu!

Kateřina Urbánková je lektorka a osobní trenérka Pilates a také zdravotního cvičení, ale především je autorkou konceptu Fit@Work. Naprosto bourá mýty o tom, že v kanceláři, díky celodennímu sezení, můžete přijít o záda… Ono je to totiž především o odpovědnosti sama k sobě, ale také o přijetí odpovědnosti zaměstnavatelem, který může pro své zaměstnance udělat více než si myslí.

„Opakovaná fyzická zátěž v nesprávné a pro tělo nevýhodné pozici spolu s pohybovými stereotypy a nedostatečnou kompenzací, vysoké sportovní nasazení, to všechno se dříve či později na našem těle podepíše.“ říká vždy usměvavá lektorka a odhodlaně dodává: „Naučím vás, jak z toho ven.“

Věřte, Kateřina Urbánková, vás naučí, jak správně zacházet s vlastním tělem, navede vás na to, jak mu naslouchat a pomůžu vám od bolesti. Její koncept vychází z vlastních zkušeností a odhodlání s tím něco udělat. „Na vlastní kůži jsem zažila práci v kanceláři a dlouhé dojíždění autem. Zdravotní potíže, které mě potkaly v důsledku dlouhých hodin v sedě, jsem řešila a kompenzovala pohybem,“ vzpomíná Katka, která má více než 20 let praxe a zkušeností ve fitness. Ani jí se nevyhnul výhřez plotýnky a silné bolesti zad, a to byl prvotní impuls pro vznik tolik potřebného konceptu Fit@Work.

Dnes je Kateřina Urbánková velmi žádanou lektorkou především speciálních lekcí vedených přímo v kancelářských prostorech.