Jaroslava Stránská je v jediné hře policistkou, nymfomankou i ošklivkou

Developeři se přimotají ke každé zajímavé příležitosti, a nejen o tom je bláznivá komedie Krasavci na chmelu aneb chlapy/i jsou jen pro legraci. Vše se rozehrává, tak nějak nenápadně v krachující hospodě, kde o překvapení není nouze. Hned tří rolí najedou se ujala Jaroslava Stránská, kterou vídáte na obrazovkách jako Lucii Krásenskou v seriálu Policie Modrava. Zcela jistě si ji pamatujete také jako Jitku z Discopříběhu, ale postavy, které bude ztvárňovat v komedii z pera Václava Upíra Krejčího, tak nad těmi se jistě pozastavíte a budete se asi i divit, možná se i leknete...

A co jí na hře zaujalo? „Líbí se mi, že poukáže na vztahy, na věci, které se v této době často objevují - povrchnost, mamon a nepřejícnost,“ prozradila v civilu skvěle vypadající Jaroslava Stránská, která o pár minut později byla naprosto k nepoznání.

Jaroslava Stránská hraje celý svůj život v zájezdových divadlech a republiku už projezdila křížem krážem. Jeden z nejbizarnějších zájezdů zažila v Močiare (pozn. redakce: okres Bánská Štiavnica), malé vesničce na Slovensku. „Přijeli jsme tam a v místním rozhlase jsme slyšeli: Očkovanie bykou a krau se koná ve 12 nula nula. Byla to taková hospoda, kde byla jen položená prkna a skrze ně bylo vidět do sklepa. Bylo to opravdu nejbizarnějších místo,“ smála se herečka, které se vybavovaly i další zajímavé detaily z Močiar.  Na to, co ji čeká se zájezdovým divadlem v čele s principálem Braněm Polákem se rozhodně těší, i když je i trochu napjatá, jak to dopadne.