BURGER ARENA je spojníkem kvalitní gastronomie a dobré zábavy

Motosalon měl skvělý start a okamžitě celý areál ovládla skvělá atmosféra. Milovníci jedné stopy se dočkali a rozhodně je, co prezentovat. Haly P a F obsadilo více než 150 firem, které zastupují 390 značek a celý jeden pavilon o rozloze 2000 m čtverečních se soustředil jen a jen na blaho strávníků. „Motorky a burgery k sobě vlastně patří, a proto jsme udělali společně tuto akci a rozhodně jdeme cestou zkvalitňování stravování,“ říká Zdeněk Střížek z Burger festivalu.

BURGER ARENAv Brně na výstavišti je bez jakéhokoli přehánění spojení gastronomie a dobré zábavy. Obdivovatelé motocyklů a čtyřkolek si tak za burácení silných strojů mohou pochutnat nejen na burgerech nejvyšší kvality, ale i těch vegetariánských a veganských či sladkých donutech, zmrzlině, kremrolích nebo slaných tyčinkách. Samozřejmostí je také zlatavý mok a výběr alko i nealko nápojů.

Návštěvníci se mohou těšit i na ohnivou kulinářskou show a svěží gastronomii. Za každým stánkem najdete poutavý příběh, odhodlání, profesionalitu a pokrmy jen té nejvyšší kvality.