La Formaggeria Gran Moravia nově doveze potraviny až k vám domů

Vzhledem k současné situaci, kdy se doporučuje omezit pohyb venku na minimum, řada lidí uvítá příležitost objednat si potraviny z pohodlí domova a nechat si je přivést doslova až ke dveřím. Nyní tuto možnost nově poskytuje i síť prodejen La Formaggeria Gran Moravia, která na svých pultech nabízí čerstvé výrobky z vlastní sýrárny Brazzale Moravia, ale také řadu italských specialit. Máslo, sýry či uzeniny a víno až do domu si lze objednat v Praze, Brně, Olomouci, Českých Budějovicích, Liberci, Ostravě i Zlíně a nyní řešíme i Hradec Králové.

Nákup je možné vyřídit telefonicky přímo přes vybrané prodejny La Formaggeria Gran Moravia (Praha Letňany, Brno Zelný Trh, Olomouc Horní náměstí) – stačí zavolat a nadiktovat svoji adresu a co si přejete. Ačkoliv některé služby, nabízející dovoz potravin, jsou v současnosti zahlcené, v tomto případě se nemusíte bát dlouhé čekací doby. Pokud zavoláte do 14 hodin, dorazí vám potraviny ještě ve stejný den mezi 16. a 19. hodinou, v případě pozdějších objednávek vám bude nákup doručen v  následující den. U zakázky nad 600 korun je rozvoz zdarma, do této částky platí zákazník 20 korun za kilometr. V uvedených sedmi českých městech si lze objednat i online přes službu Liftago skrze mobilní aplikaci, v níž se rovnou dozvíte termín dodání. V tomto případě je k ceně rozvážky připočten i poplatek za vyzvednutí v prodejně. Bližší informace o službě jsou dostupné na www.laformaggeria.cz/rozvoz.

V době pandemie koronaviru je více než kdy jindy důležité dbát na hygienu, proto se doporučuje omezit používání hotovosti a raději preferovat platbu kartou přes platební terminál, anebo prostřednictvím aplikace v případě dodání přes Liftago. Pokud však kvůli problémům s přenosem budete muset vzít bankovky do ruky, je žádoucí si je poté důkladně umýt mýdlem a horkou vodou, případně otřít antibakteriálním gelem. Protože v tomto období je zdraví na prvním místě, všichni zaměstnanci rozvozových služeb jsou vybaveni dle přísných hygienických norem.