Koncert pro 10 milionů nabídne prostor ve vysílání partnerům i veřejnosti

Projekt Koncert pro 10 milionů, který se již během prvních dní vysílání stihl zapsat do povědomí široké veřejnosti chce pomáhat a vysílat dál. Než však bude možné celý projekt završit uspořádáním klasického živého koncertu pro zdravotníky hledá partnery i na Startovači, kterým nabízí řadu zajímavých možností, jak se na vysílání podílet. Cílem tvůrců je totiž v této fázi zrealizovat dalších minimálně 10 dílů se známými hudebními hosty, live hudbou, rozhovory, zábavou a dalšími informacemi. Momentálně tak chtějí právě prostřednictvím Startovače získat partnery pro realizaci alespoň dalších dvou dílů. Koncert pro 10 milionů lze podpořit na https://bit.ly/jsme-na-Startovaci, kde se zájemci dozví další informace o projektu a seznámí se s jeho cílem, vizí i vývojem.

Projekt Koncert pro 10 milionů má za sebou 11 on-line studiových večerů, které celkem zhlédlo přes 550 000 diváků. Během live streamů vystoupily živě ve studiu takové osobnosti jako Jaroslav Svěcený, Petra Hapková, Vojtaano, Petr Vondráček a Lokomotiva, Lehkej Pokondr nebo The Silver Spoons a přes skype se live do vysílání zapojili například Matěj Ruppert, Michal Dvořák, Olga Lounová, Adéla Gondíková či Světlana Witowská Proti dezinformacím pomohli bojovat šéfové Policie ČR, Městské Policie Praha, Hasičů Praha, Pražské záchranné služby či učitelé a ředitelé škol, stejně tak přední imunologové, psychologové, ale i další lékaři a vědci.

Teď se však samotný Koncert pro 10 milionů chce posunout dále a zapojit do svého vysílání další partnery. Cílí tak jak na firmy, kterým může nabídnout skvělou příležitost propagace právě v live streamech, tak i na jednotlivce, kteří maximálně vnímají aktuální situaci okolo koronaviru, jsou jí sami zasaženi nebo cítí potřebu zapojit se a pomoci. „Těší nás obrovský zájem o naše on-line hudební večery z řad diváků, fanoušků i umělců. Teď bychom však rádi oslovili i další partnery. Připravili jsme proto možnost a příležitost právě pro ně, jak se zapojit do vysílání. Vážíme si opravdu všech, kteří nám jakkoli pomohou, ať už sdílením nebo jakoukoli částkou. Všechny partnery od částky 100 Kč oceníme ve vysílání nebo je do něj přímo zapojíme. Mohou nám natočit vzkaz, účastnit se vysílání prostřednictvím skypu nebo přímo jako hosté ve studiu a prezentovat tak sebe a svůj příběh nebo vlastní firmy a produkty, které v této situaci pomáhají, či naopak byly zasaženy,“ říká Jaroslav Vavřina, organizátor a iniciátor projektu.

Jednotlivá vysílání lze zhlédnout ze záznamu, na Facebookovém profilu Koncert pro 10 milionů https://www.facebook.com/koncertpro10milionu, na stránkách projektu www.koncertpro10milionu.cz.

Poděkování za pomoc a podporu

Koncert pro 10 milionů si váží všech, kteří se jej rozhodnou podpořit, ať už finančně, sledováním, sdílením nebo zájmem o něj.

Podporovatelé a partneři z řad firem i jednotlivců se mohou těšit na:

Poděkování v pořadu – v závěrečných titulcích nebo na liště „poděkování přispěvatelům“ – 100 Kč

Zaslání originální roušky #protistrachu – 200 Kč

Prostor ve vysílání v podobě osobního vzkazu adresovaného libovolné osobě – poděkování, pozdrav, vyznání lásky – 500 Kč

Prostor ve vysílání v podobě natočeného vlastního příspěvku – 000 Kč

Prostor ve vysílání v podobě živého vstupu – 500 Kč

Prostor ve vysílání v podobě hosta přímého přenosu, kterého vyzpovídá moderátor Pavel Anděl – 000 Kč

Prostor ve vysílání v podobě „záložního“ moderátora, který bude mít možnost přímo vyzpovídat Pavla Anděla nebo jiného hosta – 10 000 Kč

Prostor ve vysílání v podobě reklamního partnera dílu, kterému bude zařazen spot do vysílání, stane se hostem ve studiu a bude mít možnost představit své produkty nebo služby – 25 000 Kč

Díl na míru – partner se stane součástí realizačního týmu, kdy bude moci zařadit spot do vysílání, pozvat zástupce dané společnosti nebo služby jako hosta do vysílání a celý díl bude koncipován tak, aby podpořil jeho služby, produkty nebo společnost – 50 000 Kč.