Na klinice A2C pro vás připraví vitamínové infuze na míru!

Počasí nasvědčuje, že je zima definitivně za námi, riziko nákazy novým koronavirem COVID-19 je stále přítomné. Chránit se můžete mnoha způsoby, jedním z těch nejúčinnějších je přitom speciální infuze přímo na míru vašeho organismu, která zaručeně posílí vaši imunitu. Na pražské certifikované klinice A2C ANTI-AGING CLINIC si tuto jedinečnou proceduru můžete dopřát ve zcela sterilním a soukromém prostředí, pod dohledem ochotného a empatického personálu.

Tyto speciálně vytvořené směsi látek s vysoce antioxidačním účinkem působí na celkovou regeneraci a rejuvenaci organismu. Obsahují přitom nejen pořádnou dávku vitaminů, ale i dalších složek, díky nimž se budete cítit jako rybička. Kromě posílení vlastní obranyschopnosti tak zároveň zpomalíte procesy stárnutí organismu zevnitř, přičemž působení bude viditelné i na venek.

Klíčovou látkou v těchto na míru připravených směsích je Ester vitamínu C, který oplývá přímo zázračnými antioxidačními schopnostmi. Mimořádně efektivní složkou blahodárného koktejlu je také zinek, aminokyseliny a extrakty kmenových buněk, které jsou schopny opravit poškozenou buněčnou informaci, a především díky regeneraci organismu dokáží velkou vahou přispět ke zpomalení procesu stárnutí. A2C ANTI-AGING CLINIC extrakty k infuzní terapii dováží přímo z Kalifornie a koktejl vždy připravuje na míru podle stavu a potřeb jednotlivých klientů.

Ani v současné situaci nemusíte s návštěvou kliniky otálet. Infuze se podává v soukromém sterilním zákrokovém sálku s germicidní lampou, která díky UV záření představuje nejúčinnější nástroj pro sterilizaci prostor. Celá klinika je přitom vyčleněna vždy pouze jednomu klientovi, proto neváhejte a domluvte si individuální termín své návštěvy!

Více informací na www.a2c.cz