Navštivte Prahu a vychutnejte si nezapomenutelný víkend v exkluzivním hotelu The Emblem

Měli jste namířeno do vzdálených destinací a najednou nevíte, kam se vydat díky následkům pandemie? Měli jste naplánovanou exotickou svatební cestu, kterou nyní musíte změnit nebo odložit na neurčito? Co takhle vyrazit na víkend do Prahy, která je poloprázdná a její krásy si můžete vychutnat tak, jak nikdy předtím? Dejte šanci návštěvě hlavního města, které vás překvapí svou krásou, ale i nespočtem míst, kde naleznete odpočinek i kvalitní zábavu. S dětmi můžete vyrazit do ZOO nebo zrekonstruovaného Národního muzea, opravdovou romantiku si zase užijete při procházce Petřínskými sady nebo po večerní Náplavce, kde si kromě dobrého jídla a pití vychutnáte i bohatý kulturní život. Za útočiště si zvolte hotel The Emblem, nacházející se v samém srdci Starého Města, který pro vás sestavil hned několik balíčků. Díky nim si návštěvu Prahy užijete se vším všudy!

VÍKENDOVÝ POBYT PRO RODINY S DĚTMI

Prožijte nezapomenutelný rodinný výlet! Víkendový pobyt v krásném prostředí The Emblem Hotel doplníte procházkou města s českým průvodcem a návštěvou pražské ZOO.

Cena: 200€

Cena zahrnuje ubytování bez snídaně v hotelu The Emblem pro 2 osoby na jednu noc (za každou další osobu nad 8 let + 40€), 3hodinovou procházku po Praze s českým průvodcem a 2 lístky do Zoo Praha pro 2 dospělé osoby (dokoupení lístku pro dítě dle věku na místě).

Akce je platná maximálně pro 4 osoby.

DOVOLENÁ V BLÍZKOSTI DOMOVA

Užijte si romantický víkend v náruči luxusu! Díky tomuto balíčku získáte možnost ubytovat se v hotelu The Emblem v doprovodu několika exkluzivních doplňkových služeb, jako je například pronájem kola, jacuzzi, prohlídka Prahy nebo plavba po Vltavě.

Cena: 80€

Cena zahrnuje pobyt pro 1 osobu na noc včetně DPH bez snídaně v pokoji QueenDom (další osoba za příplatek 40€), doplňkové služby je možné zakoupit za dodatečné ceny.

Platí pro pobyty mezi 25. květnem a 1. zářím 2020.

THE EMBLEM HOTEL

Platnéřská 111/19, Praha 1

www.emblemprague.com