Poznali byste na ulici dětskou hereckou hvězdu s chraplavým hlasem

Většinu dětských hvězd bychom dnes asi ani nepoznali. Čas nezastavíme, pro každého z nás má den 24 hodin... Víte, jak vypadá dnes buclatý klučina s mírně chraplavým hlasem ze seriálu Létající Čestmír? Lukáše Becha byste dnes asi na první pohled nepoznali, ale přeci jen y vám byl jeho obličej povědomí.

V médiích se často uvádí, že herectví pověsil na hřebík ještě jako dítě, ale to není úplně tak pravda. Relativně často je vídán ve snímcích zahraničních produkcí, občas i domácích. Jeho hlavní profesí je už roky lokátor filmařských scén.

Lukáš Bech je rozhodně tvor společenský, a tak není divu, že jsme potkali na terase Tančícího domu na zahájení série večírků Million Dollar View Party. A Lukáš alias Čestmír byl naprosto nepřehlédnutelný díky své oblíbené žluté bundě, které se prý nehodlá nikdy vzdát, pokud nesežene a chlup stejnou.

Na párty s jedinečným výhledem na Prahu ho prý v průběhu léta prý ještě můžete potkat. Neváhejte a vyrazte se pobavit i vy na Million Dollar View Party a třeba se potkáte i Létajícím Čestmírem, kterému už pomalu táhne na padesátku.

 

Foto: Lenka Žáčková, reprofoto Česká televize