Na Harfě byli všichni šťastní! Jitka Boho je zamilovaná, Roman Tomeš se skvěle stará o syny…

Na střeše Galerie Harfa, kde je také oblíbený Dinopark je už zase konečně živo! My jsme se vydali na dětský den a potkali jsme muzikálového herce Romana Tomeše. A věřte nebo ne, zasloužil by si ocenění otec roku. O syny, tříletého Kristiána a skoro dvouletého Jonáše, se dokáže bez jakýchkoli potíží naprosto a spolehlivě postarat sám. Ten, kdo sleduje seriál Slunečná by v „Tonym“, kterého mladý taťka hraje, asi takového skvělého otce nehledal. Maminkou synů je manželka Michaela Tomešová, kterou také známe z muzikálů kusů. Kluci si užívali v atraktivním dětském hřišti programu pro děti. Jeden se synků měl dokonce stylové tričko s dinosaury, ale to prý připravila maminka Míša.

A proč byl se syny sám na akci určené dětem? „Teď pracuje více Míša, tak se starám více já. Staráme se společně podle toho, kdo má více času,“ potvrdil pohledný tatínek kluků, kteří si vše náramně užívali nejen nafukovacích atrakcí a slunce. Skotačení jim dělalo evidentně radost. Bylo skvělé vidět s jakou láskou a péčí se Roman synkům věnoval. Maminky mají Míše rozhodně, co závidět!

Dětský den v Galerii Harfa si nenechaly ujít ani další známé tváře se svými ratolestmi. Dále také dorazili: Hanka Reinders Mašlíková se synem Andreáskem, Eva Decastelo s dětmi Michalem a Zuzkou, blogerka Bára Kotalíková se synem Jakubem, Ornella Koktová se syny Quentinem a Svenem, přišla také Jitka Boho s Rozárkou, kterou doprovodil přítele Matěj Liška s dětmi.

 Foto: Galerie Harfa a Lenka Žáčková