Papelote se stěhuje na Letnou, kde představuje svou vizi papírnictví pro 21. století

Po jedenácti letech se české papírnictví papelote stěhuje z centra Prahy na Letnou. Zde otevírá pobočku, ve které načerpáte inspiraci, objevíte trendy a seženete papírenské i psací nástroje podporující vaši kreativitu. To vše s důrazem na udržitelnost, ruku v ruce se spřáteleným Sustainable Store od Freshlabels, se kterým sdílí společnou adresu.

Letenská pobočka představuje víceúčelový prostor koncipovaný jako papírnictví pro 21. století. Prodejna je zaměřena na kreativitu, podporu aktivního života, zdravého pracovního prostředí a čerpání inspirace. „Vytvořili jsme prostor, který je ztělesněním naší představy o tom, jak může vypadat moderní pracovna. Digitální nástroje jsou často základ, ale pracovní prostředí a kvalitní pomůcky naši kreativitu, pohodu a tím pádem i efektivitu také ovlivňují. Naším cílem bylo vybudovat místo, kde se můžete inspirovat v tom, jak hravě a zároveň funkčně vybavit svůj pracovní prostor,” vysvětluje koncept prodejny Kateřina Šachová, zakladatelka a kreativní ředitelka papelote.

„Vyslyšeli jsme také prosby zákazníků a zásadně rozšířili například výběr psacích potřeb,” dodává. Jedním z cílů nové prodejny je také představování soudobých trendů, proto v prodejně kromě oblíbených výrobků od papelote naleznete také širokou škálu psacích nástrojů a dalších kancelářských nebo kreativních potřeb. V prodejně se tak objeví i produkty od světových značek jako jsou Midori, Tombow nebo Kaweco.