S Mixit rodinkou může každý snídat podle svého, a přitom všichni společně!

Se začátkem školního roku se snad vše vrátí do starých kolejí, včetně vstávání a spěšných odchodů do školek, škol i zaměstnání. Abyste si svou ranní rutinu mohli užít společně celá rodinka, beze stresu, a ještě si zlepšit náladu dobrou snídaní, připravil pro vás Mixit hned tři různé snídaňové směsi. 

Mix pro maminky sestavila Masterchefka Kristína Nemčková, tatínkům ho namixovali tátové hned dva - Michal a David Vaníčkovi, autoři a protagonisté Youtube kanálu Dva tátové. A ten pro nejmenší broučky je přímo z pera (nebo spíš z misky) Mixiťáků. Každý z nich můžete koupit zvlášť nebo ve zvýhodněné rodinné sestavě.

Mix pro maminku pro Mixit vytvořila nejmladší vítězka Masterchef na světě Kristína Nemčková. Receptura v jejím podání připomíná bonboniéru v tubusu – každé sousto vás překvapí, ale přitom tvoří celek, který nejde odmítnout. Souhra kardamomu, skořice, mrazem sušených jahod a malin spolu s lahodnými mandlemi v mléčné čokoládě, hoblinkami hořké belgické čokolády a křupavým vypečeným základem si vás získá, ať už jste maminky, babičky nebo třeba jen rádi müsli. Koupí tohoto mixu navíc přispějete 20 Kč na nákup pomůcek pro děti s postižením, jaké má i Kristínina sestřička Paulínka.

Mix pro maminku, 700 g, na Mixit.cz za 249 Kč. Složení: zrní z pece, pražené mandle v mléčné čokoládě, rýžové lupínky, plátky jader mandlí, čokoládové hobliny hořké, slunečnicová semena, lněná semena, lyofilizované maliny, lyofilizované jahody, pufované amarantové perličky, quinoa křupinky, mletá skořicová kůra, kardamom mletý.

Mix pro tatínka se slaným karamelem pro Mixit namíchali sami tatínkové – Dva tátové Michal a David Vaníčkovi. Ti provozují stejnojmenný a velmi populární Youtube kanál a Instagram. Možná se však spletli s povoláním, protože pro mixování mají talent. Jejich autorská snídaňová směs navíc obsahuje podmanivou specialitu: slaný karamel. V mixu najdete další pěkně vypečené dobroty jako pražená jádra lískových oříšků, pečené zrní s medem a kokosovým cukrem a nasekané sušené fíky. Když se pak všechny ingredience sejdou na jedné lžičce, jsou doslova k sežrání! 

Mix pro tatínka se slaným karamelem, 350 g, na Mixit.cz za 169 Kč. Složení: zrní z pece, křupinky se slaným karamelem, jádra pražených lískových ořechů, vláknina, sušené fíky.

Mix pro naše broučky. Hravý, nadýchaný a neskutečně křupavý mix je plný kakaových polštářků a vykutálených křupinek. Radost a požitek s dobrého mlsání způsobuje také hrst mrazem sušených malin, jahod a banánů. To vše v barevném tubusu s obyvateli pohádkové louky.

Mix pro naše broučky, 440 g, na Mixit.cz za 199 Kč. Složení: kakaové polštářky, pšeničné lupínky kakaové extrudované kuličky, ovesné lupínky, lyofilizovaný banán, lyofilizované maliny, lyofilizované jahody.

Všechny si je můžete navíc koupit ve zvýhodněném setu. Rodinná snídaňová sada Rodinka vám tak zajistí klidnější rána, protože připravit pro celou rodinu křupavou směs s mlékem či jogurtem trvá asi tak minutu. Snídat může celá rodina pohromadě a pochutnají si všichni.

 Rodinná sestava, 1 490 g, na Mixit.cz za 589 Kč. Složení: 1x Mix pro maminku (700 g), 1x Mix pro tatínka – Slaný karamel (350 g), 1x Mix pro naše broučky (440 g).