Západ slunce na Stezce v Krkonoších je opravdu unikátní

Pomalé stmívání v korunách stromů Krkonošského národního parku, k tomu sklenka Prosecca a živá hudba, to je prostě nezapomenutelný zážitek. Právě takový si můžete dopřát, pokud zvolíte ten správný termín v srpnu a navštívíte Stezku korunami stromů v Krkonoších.

Chcete vidět neopakovatelný západ slunce a prožít noční romantickou procházku v korunách stromů nebo se zaposlouchat do zvuků lesa? Potom se vydejte na Stezku korunami stromů Krkonoše. Ta nabízí během letních prázdnin mnoho nevšedních zážitků. V termínech 12. a 19. srpna 2020 se můžete zúčastnit večerních prohlídek s živou hudbou, které jsou zakončeny dechberoucím výhledem z vrcholu Stezky během západu slunce.

Samotná prohlídka Stezky probíhá s průvodcem ze Správy Krkonošského národního parku, který se s vámi podělí o zajímavosti o okolním lese nebo o ptácích, jejichž večerní koncert v korunách stromů probíhá právě ve večerních hodinách. To však není zdaleka vše, na samotném vrcholu věže na vás bude čekat malé občerstvení a sklenka Prosecca či nealkoholického sektu. Západ slunce během prodloužené otevírací doby si navíc vychutnáte za hudebního doprovodu spolku Trutnoforte, který celému zážitku dodá ten správný rozměr.

Prohlídka 12. srpna začíná v 19:15 a 19. srpna v 19:00. Cena speciální prohlídky Stmívání na Stezce činí 480 Kč. Kapacita je však omezená, proto doporučujeme zakoupit si vstupenky na prohlídku online na e-shopu Stezky korunami stromů Krkonoše.

Více informací naleznete na: www.stezkakrkonose.cz