Hanka Vágnerová překvapila zájmem o mateřství! Je něco, co nevíme???

Hana Vágnerová patří mezi nejobsazovanější naše herečky a má na kontě i řadu rolí v zahraničí. Mnohé před nedávnem překvapila nejen svým zájmem o mateřství, ale i těhotenským bříškem. Nespekulujte, nepátrejte, vše vám prozradíme! Společně s Petrou Hřebíčkovou, Sandrou Novákovou a Gabrielou Marcinkovou byla obsazena do romantické komedie Matky.

Hlavní hrdinka Sára, influencerka, otěhotní a představuje si, že až porodí, jak bude vše růžové, nažehlené, ale ono se ukáže, že to tak úplně jednoduché nebude. „Musí se poprat s realitou, se životem, takže to přináší vtipné momenty, ale zároveň i ty emotivní,“ prozradila usměvavá herečka, která ve filmu svého novorozence i odkojila a dokonce šlo o autentickou scénu. Pro tyto záběry však byla použita prsa umělá, která vymodeloval a k dokonalosti dovedl David Šesták.

Přišly i scény, ze kterých byla Hanka trochu jako na trní! „Měla jsem velký strach z těch malých miminek. Hráli jsme s úplnými drobečky,“ prozradila a zároveň potvrdila, že padl šťastný výběr na třítýdenní holčičky, dvojčátka, která byla extrémně hodná, a to se prý u filmu zas tak často nestává.

Foto: Archiv filmu Matky a Lenka Žáčková