Tokhimu chybí každodenní kontakt s posluchači…

Aktuální situace je pro většinu z nás složitá, ale pro hudebníky a umělce velmi těžká. Své o tom ví i bubeník Tokhi, který takřka ze dne na den přišel o práci. V létě už to sice vypadalo nadějně, občas se svojí kapelou Groove Army vyrazil bubnovat a rozdávat dobrou náladu, ale s příchodem podzimu se situace opět změnila, je přímo tristní. Tokhi byl denně v kontaktu s publikem, které mu teď samozřejmě chybí. Fungovat nemůže ani jeho projekt Bubny do škol, který se snaží bojovat proti šikaně ve školách. „Každodenně jsme byli v kontaktu s dětmi, se školami, s celým světem. A s každým festivalem, s každou akcí, která odpadla, se vrství bezradnost, co s tím naším oborem bude. A vůbec nejhorší je, že nevíme, co bude, nejhorší je nejistota,“ popsal svoje pocity Tokhi, který vyrazil na představení nového ekologického dezinfekčního prostředku T-E-O.

Nabízela se tradiční otázka, kde můžeme Tokhiho vidět, ale po jejím vyřčení bylo jasné, že vůbec není na místě. „Vidět se můžeme při běhání v parku, to je tak jediná jistota,“ zavtipkoval s humorem sobě vlastním lídr kapely Groove Army. Je to i kapela, která ho drží nad vodou: „Groove Army má v současné době sedmnáct členů, trénujeme a zkoušíme dál. To nadšení je samozřejmě menší, když tam není žádná vidina koncertu, ale držíme se a uvidíme, jak budou naše zkoušky vypadat třeba za půl roku.“

Na trvale ekologicky odbouratelném koncentrátu T-E-O, který má dezinfekční účinky, Tokhi ocenil hlavně to, že po pravidelném užívání se všechny povrchy stanou rezistentní vůči bakteriím díky tenkému nano filmu, který se na povrchu vytvoří. Jeho velkým plus je také univerzálnost. Koncentrát můžete používat opravdu na všechny povrchy. „T-E-O zní sympaticky, navíc ho můžu využít jak ve zkušebně, tak na dezinfekci bubnů a trubek, když vyrazíme do škol nebo na firemní akce, a také ho ocení moje paní uklízečka, která bude ráda, že konečně máme všechny úklidové prostředky v jednom,“ uzavřel přední český bubeník.