PHYRIS představuje unikátní péči o pleť díky aktivátorům SOMI!

Každý den se naše pleť musí potýkat s nepříznivými vlivy, které narušují její ochranou bariéru a zanechávají ji oslabenou, citlivou a náchylnou k dřívější tvorbě vrásek. Používáte speciální krémy a séra, ty však nefungují? Klíč k problému drží v rukou německá společnost Phyris, která vyvinula unikátní, klinicky ověřené aktivátory SOMI.

Tváří této značky se stala Zuzana Belohorcová a potvrdila skvělý účinek na základě vlastních zkušeností.

Žijete-li ve městě se smogem, výfukovými plyny a prachem nic nezmůžete. Ani na vesnici ale nemáte vyhráno, protože výkyvy teplot, vítr či UV záření z povrchu zemského prostě nesmažete. V důsledku všech těchto vlivů může vaše pokožka trpět sklony k červenání, akné, rychlejší tvorbě vrásek či dehydrataci. Jak ale docílit, aby krémy a séra fungovaly tak, jak mají? Řešením je jedinečný produkt na celosvětovém trhu – aktivátory SOMI, které seženete v podobě gelu, spreje, krému či lehkého fluidu.

„Společnost Phyris vyvinula skvělý produkt Sensi Somi Balm zlepšuje hojivost jizev, což je pro ženy velmi důležité hlavně v oblasti obličeje. Po operaci následně doporučuji pro zlepšení elasticity kůže používat Ultra Somi Fluid. Operací dosáhnu výborného efektu. Povadlou kůži odstraním-, ale nezlepším její elasticitu,” prozradil vlastní zkušenost MUDr. Jiří Kučera, plastický chirurg

Tajemství spočívá ve 2. fázi

Všechny produkty SOMI se používají ve 2. fázi péče o pleť. Tedy po důkladném vyčištění pokožky a před nanesením dalších krémů či sér. Během pár minut aktivuje SOMI buňky pleti, zároveň napomáhá pokožku otevřít a urychlit tak proces vstřebatelnosti následné péče až o 30 %. Kromě toho pleť hydratuje o 35 % a posílí její obranyschopnost o 29 %. Produkty SOMI stačí nanášet na pleť 2x denně o velikosti menší perly.

Šetrně k pleti i přírodě

Značka Phyris vyvíjí své produkty tak, aby nejen fungovaly, ale zároveň neškodily vašemu organismu, okolní přírodě ani dalším živým bytostem. SOMI neobsahuje chemicky škodlivé látky, minerální oleje, silikony a všechny účinné látky jsou rostlinného původu. Produkty Phyris zároveň nikdy nebyly, nejsou a ani nebudou testovány na zvířatech.

Který SOMI je pro vás ten pravý?

S ohledem na rozdílné typy pleti vznikly hned 3 druhy kosmetických produktů Phyris s aktivátory SOMI. Vy si tak můžete vybrat ten, který sedne přímo na míru vaší pleti a jejím neduhům.

Více informací naleznete na www.aktivatory-somi.cz