BARTIDA a její skvělé likéry

Společnost BARTIDA vznikla v roce 2008, a pod vedením majitelů Petra Dzurce a Miroslava Zoula se stala v Česku druhou největší společnosti se soukromými vlastníky na trhu s lihovinami. BARTIDA začínala jako dovozce především prémiových lihovin a destilátů, mimo jiné kubánského rumu Legendario. V roce 2011 uvedla na trh první likér vlastní produkce a postupně vybudovala celou řadu ovocných a bylinných likérů Bartida Original. V roce 2012 otevřela BARTIDA první obchod spojený s barem, degustačním zázemím a tréninkovým centrem v Praze, o dva roky později v Ostravě. V roce 2016 otevřela vlastní e-shop, a již od roku 2013 je členem Unie výrobců a dovozců lihovin. 

Bartida Čert je rumová specialita vyrobená smísením vynikajících zralých višní a kvalitního tuzemáku. Nápoj obsahuje 30 % alkoholu a má za sebou velmi dlouhou historii. Pochází již z dob Rakouska-Uherska, kdy zastával čestné místo v každé vyhlášené restauraci. Bartida Čert se vyrábí z 100% čerstvé višňové šťávy, tuzemského rumu, cukru a ovocného destilátu. Likér charakterizuje jeho neodolatelná vůně vanilky s podtóny karamelu. Chuťové pohárky pohladí sladkokyselá příchuť černých višní a tradiční chuť českého tuzemáku. Nejlépe si likér vychutnáte chlazený v čisté podobě, nebo v mixu s Kofolou či jinými kolovými nápoji.

Cena: 359,-

Objem: 1l

Obsah alkoholu: 30%

Bartida Hruška je unikátním propojením ovocné pálenky a hruškového moštu. Jeho základem je vysoce kvalitní pálenka z odrůdy hrušek Williams. Výslednou podobu likér dostává během smísení s hruškovým moštem a následnou filtrací. Po výrobě zraje minimálně půl roku s ovocnými cukry, díky kterým získává likér svou dokonalou a vyváženou chuť. Bartida Hruška vyniká světle nazlátlou barvou, výraznou vůní hrušek Williams, jemností a vyrovnanou zakulacenou chutí. Dokonalá je servírovaná a vychlazená na teplotu 12°C.

Cena: 499,- Kč

Objem: 1l

Obsah alkoholu: 40%

Bartida Vaječňák vyniká svojí chutí díky nejvyššímu podílu vaječných žloutků mezi českými likéry. Ideálně si ho vychutnáte servírovaný samotný při teplotě kolem 21°C.

Objem: 1l

Obsah alkoholu: 17%

Cena: 314,- Kč

Více se dozvíte na: www.bartidashop.cz