Luxusní přírodní kosmetika Yage Organics představuje novinky, pleťová séra nabitá nejúčinnějšími aktivními látkami a nejsilnějšími rostlinnými výtažky

Liftingové sérum s kolagenem a peptidy HELLO BEAUTIFUL, je přírodní omlazující sérum, které navíc vaši pleť chrání proti škodlivému UV záření a modrému světlu. Základ tohoto jedinečného séra tvoří hydroláty z růže, geránie a levandule. Brusinka bohatá na antioxidanty a protizánětlivý a omlazující olej z opuncie se zde mísí se specialistou na vyhlazování vrásek, africkou léčivou rostlinou bulbine a lupinovými peptidy, které dokáží v pleti aktivovat tvorbu vysoce kvalitního kolagenu. Extrakt z oddenku z madagaskarské rostliny motýlovec, zajišťuje několikaúrovňovou ochranu před znečištěním. Díky tomu je pleť chráněná před škodlivým UV zářením, modrým světlem, elektrosmogem a smogem z měst. Sérum dále obsahuje zelený čaj, kopřivu, červené řasy a přesličku, které jsou bohaté na antioxidanty a dodají pleti extra porci vitamínů, minerálů a hydratace. Maximální pozornost byla věnována i výběru emulgátoru, který je na bázi přírodního lecitinu. V séru najdeme ještě mandarinku, pomeranč, neroli, levanduli i vzácnou slaměnku. Vše energeticky ošetřeno a zesíleno vysokými vibracemi ametistu.

Toto hedvábné sérum zmírňuje výskyt jemných linek a vrásek a zrychluje tvorbu kolagenu a glusosaminu v pleti.

Noční exfoliační sérum s ovocnými AHA kyselinami TWINKLE STAR, odstraňuje odumřelé kožní buňky, hydratuje, tonizuje a projasňuje pleť. Sérum obsahuje citrón, borůvku, papáju, cukrovou třtinu a pomeranč, které pleť krásně rozzáří. Základem séra jsou opět hydroláty z růže, geránie a levandule. V séru je použitá patentovaná fermentovaná multimolekulární kyselina hyaluronová, která zaručí liftingový efekt do 30 minut a v kombinaci hydrolyzáty i dokonalou hydrataci. Během prvních 14 dnů aplikace séra můžete pociťovat jemné štípaní, které časem vymizí, jak si pleť na ovocné AHA kyseliny bude postupně zvykat. Toto sérum je ideální pro mdlou, unavenou ale také aknotickou a mastnou pleť. Zesvětluje pigmentové skvrny a stahuje póry. Tento produkt je energeticky ošetřený a zesílený vysokými vibracemi křišťálu.

Cena séra Hello Beautiful: 3300,- Kč / 30 ml skleněná lahvička s pumpičkou

Cena séra Twinkle Star: 2699,- Kč / 30 ml skleněná lahvička s pumpičkou

O kosmetice Yage Organics

Vzácné ingredience z přírody. Kosmetika Yage je založená na eticky získávaných ingrediencích, z nichž naprostá většina je v certifikované bio kvalitě. Naše směsi jsou nabité těmi nejúčinnějšími přírodními antioxidanty, vzácnými oleji, květinovými a ovocnými vodami, vitamíny, minerály a dalšími látkami, které v pleti pracují převratným způsobem. Chápeme moudrost přírody a citlivě s ní pracujeme.

Minimum vody, maximum účinku. V produktech Yage si nekupujete vodu ani jinou „prázdnou hmotu“. Stačí jen několik kapek séra nebo pár kapek pleťového oleje, aby pleť dostala výživu, kterou potřebuje. Jde nám o to, aby pleť dokázala vzácné látky dokonale využít.

Energie krystalů. Drahé kameny, jako například ruženín, ametyst, turmalín, medový křišťál nebo akvamarín, pomáhají harmonizovat tělo a mysl jako celek. Svými vysokými vibracemi dále posilují účinky kosmetiky Yage. Součástí receptury je vždy informace o tom, jaký drahokam je součástí produktu. 

Harmonie přírody a vědy. Yage je „živá“ díky patentovaným bioaktivním látkám, které máme pečlivě ověřené klinickými studiemi. V některých přípravcích jsme zařadili i laboratorně vyráběné účinné látky jako jsou koenzym Q10, stabilizovaný vitamin C nebo bio-fermentovaná kyselina hyaluronová. Všechny tyto ingredience jsou také vyráběné z přírodních surovin. Občas používáme i retinol, který není přírodní, ale jeho učinky jsou nezastupitelné.

Vždy čerstvá kosmetika. Všechny produkty Yage jsou vyráběny v malých dávkách z naprosto čerstvých ingrediencí. Tím zaručujeme, že výsledek ve vaší koupelně bude stejně dobrý jako v laboratorních podmínkách.     
Chráněno kvalitními obaly. Skleněné obaly poskytují našim recepturám optimální ochranu před nežádoucími účinky světla. Tmavě fialové sklo navíc zvyšuje trvanlivost produktů a prodlužuje jejich účinnost. Používáme pouze recyklovatelné obalové materiály a většina z nich je znovu použitelná.

Více informací: www.yageorganics.cz