Novinky z Levandulového údolí pro zdraví, imunitu a psychickou pohodu

Levandulové údolí má nové stránky a e-shop, na který přibylo několik novinek s naší BIO Levandulí Chodouňskou - BIO konopný sypaný čaj a BIO meruňkový sypaný čaj. Kompostovatelné obaly produktů z Levandulového údolí navrhla akademická malířka Karolína Jelínková.

BIO konopný sypaný čaj s BIO Levandulí Chodouňskou

Kombinace vysoce kvalitního BIO konopí – herby s levandulí lékařskou v BIO kvalitě, přináší tělu dvojnásobné množství přírodních antioxidantů, antibiotik a antiseptik.
Po dlouhých diskuzích a několika letech odmítání konopí v tradiční medicíně byly nakonec prokázány pozitivní účinky jako úleva od bolesti, migrén a zánětů.

Konopný čaj je známý svými detoxikačními vlastnostmi stejně jako levandule. Poskytuje pomoc při zánětech kloubů, svalů i páteře.

Další zajímavé informace zde.

BIO meruňkový sypaný čaj s BIO Levandulí Chodouňskou

BIO meruňkový čaj s levandulí mísíme v naší manufaktuře ze sušených BIO meruněk, jablek a BIO Levandule Chodouňské.

Najdete zde vitamíny A, B, C, antioxidanty, antiseptika a antibiotikum z BIO Levandule Chodouňské a také železo, hořčík, vápník, draslík, fosfor i křemík. To z něj činí ideální nápoj pro vitalitu, zdravé tělo, mysl i krásné vlasy. Oceníte ho teplý v chladných dnech, v horku ho podávejte s ledem jako přírodní ledový čaj.

Na obalu najdete logo projektu Svatá Ludmila 1100 let, který se souvisle věnuje památce svaté Ludmily, babičky svatého Václava. Jeho vyvrcholením bude připomínka výročí 1100 let od zavraždění svaté Ludmily na hradišti Tetín, které připadá právě
na letošní rok.

Další zajímavé informace zde.

Na zdraví s BIO Levandulí Chodouňskou!