Vysněné svatební šaty? Vsaďte na krejčovství TESSUTO!

Svatební den je jedním z nejkrásnějších životních zážitků. A to i přes všechno komplikované plánování, které s sebou tento velký den nese. Pokud se na zařizování svatební hostiny či výzdoby necítíte, vždy ho můžete nechat na svatební agentce. Je však jedna záležitost, která se bez vaší přítomnosti neobejde. Svatební šaty jsou zlatým hřebem celé svatby, vždyť právě k nim se stáčí zraky všech hostů i budoucího manžela. Každá žena chce, aby ve svůj jedinečný den vypadala báječně, a protože svatební šaty zároveň tvoří jednu z hlavních položek svatebního rozpočtu, měla by se nevěsta zaměřit na to, aby jejich koupě nikdy nelitovala. Ve vzpomínkách, ale i na rodinných fotografiích se pak bude ke svému svatebnímu dni často vracet.

Ať už o svatebních šatech sníte od svých pěti let a do posledního stehu víte, jak by měly vypadat, nebo nemáte o jejich vzhledu zatím žádnou konkrétní představu a již máte nasbíranou pouze inspiraci, která se skládá z několika světových návrhářů v kombinaci se svatebními šaty královské rodiny, není v krejčovství TESSUTO nic tabu. Jejich tým Vám dokáže všechny vybrané šaty zkombinovat dle Vaší představy a ušít tak, aby lichotily Vaší postavě. Rodinné krejčovství TESSUTO myslí i na ty nejmenší detaily. Mistryně svého oboru, paní krejčová Soňa, klade velký důraz nejen na to, aby šaty perfektně kopírovaly Vaši postavu a tím se staly pohodlným modelem, ve kterém s radostí strávíte celý den, ale zároveň se soustředí i na ručně přišívané detaily, jakými jsou našité perličky, přišité zdobné krajky, či ručně vytvářené květy.

Krejčovství TESSUTO Vám je po celou dobu realizace zakázky plně k dispozici. Od vytvoření autorského návrhu, jehož jste důležitou součástí, po výběr materiálu, přes jednotlivé zkoušky šatů až po samotné předání. Cílem krejčovských kouzelníků je zhmotnit úžas, až budete kráčet svatební uličkou. „Podstatné je pro nás nejen přání nevěsty, jak mají svatební šaty vypadat, ale i samotné místo konání svatby. Šaty se vždy navrhují tak, aby elegantně zapadly do celkového svatebního konceptu a staly se nezapomenutelnou třešničkou Vašeho velkého dne“, dodává Eliška Trnka, majitelka krejčovství. Pokud si to budete přát, může Vám krejčovství TESSUTO také asistovat v den svatby při oblékání a focení. Dámy z TESSUTO vědí, že na detailech záleží.

TESSUTO pro Váš svatební den nezhotoví pouze šaty pro nevěstu. Na míru vytvoří také ženichův oblek, jenž ke svatebním šatům perfektně padne, nebo šaty pro družičky, které tvoří podstatnou součást svatebního průvodu. Služeb krejčovství mohou využít také rodiče, a nakonec i ti nejmenší. A protože na detailech opravdu záleží, krejčovství TESSUTO Vám rádo pomůže také s popisem dress code oděvu na svatební oznámení, aby se svatebčané při oblékání drželi Vaší vysněné představy.    

www.tessuto.cz