Všichni Svatí hlásí příchod nového frontmana

Hudební projekt známých a zkušených muzikantů, kapela Všichni Svatí, se po kratší odmlce hlásí o slovo. V květnu letošního roku natočili v hudebním studiu First Floor, pod producentskou taktovkou houslisty a zpěváka kapely Čechomor, Karla Holase, zbrusu nový singl s názvem „Malá holka“. S ním zaútočí na český rádiový éter a budou vystupovat na koncertech a hudebních akcích v nadcházející pokoronavirové sezóně. Velkou novinkou je jejich nové hudební složení. Za mikrofonem se s doprovodnou kytarou objeví nový frontman kapely - talentovaný zpěvák a kytarista Vašek Vaňura, kterému ale nikdo neřekne jinak než „Láska“. Po řadě personálních změn se nakonec Všichni Svatí ukotvili v pravděpodobně nejlepší sestavě. „Láska“ si nastudoval kompletní původní repertoár z minulých dvou desek Svatých a společně se stávajícími členy našel společnou chuť hrát a tvořit nové písně v jiném hávu.

Hudebník, který v minulosti figuroval v kapelách jako zakázanÝ/Ovoce, WaldaGang aj., v současné době vystupuje pod svým pseudonymem sólově s akustickou kytarou. Jak sám uvádí, spojení Všech Svatých a Lásky bude pro všechny zajímavá změna. „Letos začínám svoji třetí „písničkářskou“ sezonu a do toho přišla nabídka od Všech Svatých, zda bych se nechtěl chopit mikrofonu. A protože mám rád výzvy a neustále zkouším něco nového, nabídku jsem přijal. Navíc uznejte - spojení Svatých a Lásky, to přece nemůže dopadnout špatně,“ dodává s úsměvem hudebník. 

Singl „ Malá holka“ vznikl ve spolupráci s producentem Karlem Holasem (houslista, zpěvák kapely Čechomor) v barrandovském studiu First Floor. „S kapelou se znám velmi dlouho a dobře. Nabídka ke spolupráci pro mě byla výzvou, vzhledem k producentským esům, se kterými kapela v minulosti spolupracovala. Při práci na písničce Malá holka jsem chtěl hlavně zachovat přirozený kytarový zvuk, na kterém je kapela postavena a okořenit ji o další nástroje, které písni pomohly jak rytmicky, tak harmonicky. Byla to velmi příjemná spolupráce” říká Karel Holas, zpěvák a houslista skupiny Čechomor.

Aktuální složení kapely

Láska (Václav Vaňura) – zpěv, kytara

Petr Váňa – kytara, zpěv

Marek Čmejla – basová kytara

Vašek Tupý – bicí, perkuse

Více naleznete na www.vsichnisvati.cz