David Kraus si na dobrý biftek rád zajde do kvalitní restaurace

Oblíbený zpěvák David Kraus a milovník kvalitního jídla se zamiloval do vaření ve druhé vlně lockdownu. Pěstuje si i své bylinky, suroviny vybírá eko-bio a s láskou vaří pro sebe i svojí partnerku Sarah Opravilovou, která na svět letos v březnu přivedla dcerku Ester.

Sám není v jídle vybíravý ani partnerka, ale v současné době nemůže s ingrediencemi příliš čarovat a důvod je zcela jasný, který snadno vysvětlil „Moje žena se stará o miminko, je na ní fixované a kojí a já zase kojím ji tím jídlem,“ popsal usměvavý David Kraus, jak to u nich doma chodí. Potvrdil také, že oba milují maso, proto s nadšením přijali pozvání na reopening do rodinného podniku El Gaucho, jenž se proslavil jedinečným  steakhousovým konceptem, který má své starší  úspěšné sestry v Thajsku, Vietnamu, Filipínách, Honk-Kongu, Německu a na Slovensku.

Naprosto spokojený milovník masa prozradil, že už v dobré víře a chuti na skvělý biftek zničil hodně kvalitního masa. Je nadšený, že El Gaucho nyní může navštívit už i Praze.  „Snažím se vařit zdravě z dobrých surovin, ale když si chci udělat koncert, tak si na něj zajdu právě do takové restaurace jako je El Gaucho,“ potvrdil David Kraus, který v průběhu večera složil poklonu kuchařům, které  nazval skutečnými alchymisty

Informace o El Gaucho naleznete například na:

Instagram: https://www.instagram.com/elgauchoczechrepublic/
Facebook: https://www.facebook.com/ElGauchoCzechRepublic/

Foto: El Gaucho a Herminapress