Své tělo bychom měli hýčkat, třeba potravinovými doplňky Himalyo

Letní dovolená přináší mnoho radostí, ale bohužel také strastí. Pokud cestujete do dalekých zemí, musí se váš organismus vypořádat s náhlou – a často rapidní – změnou klimatu, jídelníčku, ale i aktivit a hladiny stresu. Abyste předešli nepříjemným zdravotním problémům, ať už v oblasti zažívacího traktu, ale i celkového zdraví, nezapomeňte se před vysněnou dovolenou zaměřit na podporu svého imunitního systému.

A jak správně fungující imunity dosáhnout? Základem je doplňovat důležité vitamíny a minerály. Přestože v letních měsících určitě konzumujete více čerstvého ovoce a zeleniny než kdy jindy, ale dostatečně vysokou koncentraci prospěšných látek a vitamínů stejně nemáte možnost získat tímto způsobem, jediná 100% možnost je získat správnou hladinu díky potravinovým doplňkům. Pátráte-li po kvalitě, vyzkoušejte produkty od značky Himalyo, které jsou vyrobeny z ručně sbíraných, vyzrálých plodů dvou zázračných rostlin: kustovnice čínské a rakytníku tibetského. Sušené plody, 100% šťávy a extrakty se pyšní vysokým podílem důležitých antioxidantů, vitamínů i minerálů, které vašemu imunitnímu systému dodají přesně to, co během náročného léta potřebuje.

Zdraví je v létě to nejdůležitější, nemalou roli však hraje i váš vzhled, díky němuž si každou chvilku tohoto nezapomenutelného ročního období užijete na 100 %. Abyste se během teplých letních dnů cítili co nejlépe, Himalyo pro vás připravil produkt s kolagenem, bílkovinou naprosto stěžejní pro váš mladistvý vzhled. Kapsle Tibet Collagen obsahují optimální poměr dvou nejdůležitějších typů kolagenu dva nejdůležitější typy mořského kolagenu I a II – v hydrolyzované formě, které se navíc díky přídavku na vitamín C bohatého rakytník tibetského přirozeně a snadno vstřebávají do lidského těla. 

www.himalyo.cz