El Gaucho si zakládá na zdravém a moderním přístupu k surovinám

El Gaucho je opět v Praze a největším jeho přáním je, aby hosté ochutnali jejich steaky a odcházeli s pocitem, že právě ochutnali ty nejlepší na světě. Sesterské podniky najdete v jihovýchodní Asii, včetně Thajska, Vietnamu, Filipín a Hong-Kongu. Konečně, po Německu a Slovensku,  již můžete zažít jedinečnou atmosféru i v samotném srdci Evropy.

Slavnostního openingu se na konci července zúčastnila celá řada známých osobností, mezi kterými nechyběla ani Jitka Schneiderová, nejobsazovanější herečka současnosti. Steakhousový koncept jí prý je velice blízký: „Ocením kvalitní jídlo a steaky nejsou výjimkou,“ říká herečka, kterou zaujala perfektní příprava všech podávaných pokrmů.

Na své si přišel i David Kraus, zpěvák, herec, skladatel a otec několikaměsíční Esterky. „No, já jsem masožravec, miluju maso, ale takhle, co jsem tu dostal ochutnat, tak ho neumím připravit. To je vyšší dívčí, co se masa týče. Třeba to chorizo…,  je poznat, že tu jsou mistři,“ rozplýval se nad jednotlivými sousty všestranný umělec. Nadšení sdílel i Lukáš Bech, kterému se velice líbí koncept restaurace: „Mám rád když vidíš a slyšíš přípravu svého jídla a jsi vlastně v bezprostředním kontaktu s kuchaři, nota bene ta vůně! Musím pochválit i víno, které skvěle doplňovalo báječná sousta,“ liboval si filmový manažer Lukáš, alias (už navždy) Létající Čestmír.

Klíčem k úspěchu všech sedmnácti podniků je zdravý a moderní přístup k surovinám a služby, které jsou poskytovány na vysoké úrovni. Bez nich by totiž nebylo možné vyladit vše do nejlepší gastronomické symfonie, po které prahne každý host. El Gaucho je totiž steakhouse koncept, o jakém sní opravdoví milovníci masa.

Ambicí rodinného podniku El Gaucho, pod vedením Danyho Himi, zakladatele a CEO je, aby se podnik stal synonymem těch nejkvalitnějších steaků a zkušenosti rozhodně má. Za posledních deset let se mohou pochlubit 3,8 miliony spokojených zákazníků, více než 1 000 tun naservírovaného hovězího masa té nejvyšší kvality a 650 000 litry vodky El Caramel, která se stala opravdovým podpisem El Gaucho.
V El Gaucho je jídlo vášní a kvalita závazkem, a to je důvod, aby pro přípravu pokrmů byly používány jen ty nejkvalitnější produkty, zejména pokud jde o hovězí maso. Jejich steaky pocházejí z certifikovaného bio hovězího masa v nejvyšší USDA Platinum Prime kvalitě, 210 dnů dokrmovaného kukuřicí bez hormonů, zpracovaného společností Greater Omaha, exkluzivně chované pro El Gaucho restaurace v jihovýchodní Asii a Evropě. Můžete zde ochutnat všechny typy oblíbených steaků, které jsou připravované s láskou a touhou tak, aby hosté právem považovali jejich steaky za ty nejlepší. Na openingu mnohokrát zaznělo a nejen z úst Jitky Schneiderové: „Maso je fantastické“ a nebyla to jediná slova uznání. Operní pěvkyně Andrea Kalivodová se přímo rozplývala: „El Gaucho je úžasná restaurace, tak vynikající hovězí jsem opravdu nalezla až zde, skutečně nej v Praze,“ uznávaná mezzosopranistka chválou rozhodně nešetřila a už se moc těší, až se do steakhousu vrátí s rodinou či přáteli. A herec Přemysl Pálek se na slova téměř nezmohl:Jím tady jenom maso, jsem úplně šťastnej,“ konstatoval s nadšením. Pozvání na opening přijala také herečka a dabérka Regina Řandová, seriálová sestřička Bára Fišerová, talentovaná herečka a zpěvačka Charlotte Doubravová, Peter a Kateřina Pechovi, také světoznámý fotograf Jadran Šetlík či David Novotný, prezident soutěže Muž roku.

Co dodat závěrem? Nejen to, že celkový dojem je podporován pečlivým výběrem vín ze slavných regionů a vinařství z celého světa, ale i to, že z El Gaucho odejdete vždy se skvělým dojmem a nezapomenutelným zážitkem.

Více informací naleznete na: https://cz.elgaucho.eu/