Pity vám poskytne zázračnou péči a teď už i vlastní kosmetickou řadu pro muže

Vyhledávaný odborník pečující o pleť svých klientů Petr Krejczy alias Pity pokořil důležitou metu svého profesního života. Poslední tři roky se totiž intenzivně věnoval novému projektu, kterým je jeho vlastní pánská kosmetická řada „Koolman“. Neodradila  ho ani nezbytná byrokracie, která souvisela s důkladnou kontrolou přípravků určených na trh.

A proč se rozhodl pro pánskou řadu? „Mezi mými klienty začínají převažovat muži. Proto jsem si pro ně vymyslel tuto kosmetickou řadu, která obsahuje všechno, co chlapi potřebují. Od přípravků na intimní hygienu, oční gel, až celodenní hydratační krém. Muži už nemusí rozlišovat denní a noční,“ vysvětlil Pity, proč upřednostnil kosmetiku pro pány.

Kmotry Koolmana byli pánové, kteří o sebe opravdu dbají a gentlemanství jim rozhodně není cizí. Vše nejlepší na cestě trhem nové kosmetické řadě popřál moderátor, lektor a kouč Karel Voříšek, velmi žádaný zpěvák Peter Pecha, herec, nechyběl ani dabér a moderátor Jiří Krampol, pozvání přijal také čerstvý Muž roku 2021 Lukáš Vyšehrad.

Dámy a spokojené klientky čestně reprezentovala skvěle vypadající Regina Rázlová, která Pityho precizní péči vyhledává, prý dokáže předávat energii. „Způsobuje to, že se i druhý den ráno probudíte s rozzářeným obličejem. A potom si také můžeme popovídat o všem možném a on nic neposílá dál. Prostě nedrbe,“ pochvalovala si vztah, který by jistě uspokojil každého z nás. Šťastnou cestu nové značce popřála také Zuzana Bubílková. Vše, co bylo důležité říct řekla Miluška Bittnerová: „Přijde mi nespravedlivé, že kosmetika pro chlapy má dvě molekuly kyseliny hyaluronové, což je o jednu víc, než máme my, ženy. Pardon, ale na co to ti chlapi potřebují? Já to přece potřebuji víc! Ale Pity mi slíbil, že mi dá Koolmana pro manžela, tak já to beru. Manžel ať si nechá svůj intimní gel a já si beru dvě molekuly,“ smála se Miluše, která křtem provázela.