Šperkař Hanuš Lamr vystavuje na přehlídce S/ALON BUDAPEST

Jeden z nejžádanějších českých šperkařů Hanuš Lamr byl přizván k účasti na prestižní mezinárodní přehlídce interiérového designu S/ALON Budapest 2021, která proběhne od 24. 9. 2021 - 26. 9. 2021. Veletrh cílí na obchodníky a profesionály v oblasti designu, novináře, blogery a zájemce o špičkové produkty. Jeho smyslem je zviditelnit inovativní firmy a designéry z České republiky v zahraničí. Hlavním organizátorem letošního ročníku je CzechTrade / Česká agentura na podporu obchodu.

„Velmi si vážím toho, že mě agentura CzechTrade k účasti na tomto projektu přizvala. Těší mě, že svou práci mohu prezentovat ve společnosti dalších zvučných značek a jmen. Příležitostí k představení designérů z Česka není nikdy dost,“ říká ke své účasti Hanuš Lamr.

Hanuš Lamr si pro návštěvníky připravil průřez své tvorby, ať už jde o šperky či objekty z kolekcí Crassulaceae, Fructus, Pisum, Coniferum, Folklor, Sacré Coeur nebo Noli me tangere. Novou kolekci Cereal pak oficiálně představí na pražské přehlídce designu  Designblok 2021.

Jeho instalaci v rámci veletrhu S/ALON BUDAPEST najdete na stánku č. 16.

Expozice DREAM INTERIOR

Autorkou konceptu a návrhu expozice s názvem DREAM INTERIOR je designérka Ing. Iva Bastlová, DiS. Návštěvníci se budou moci zasnít a projít fantasy prostorem, který je přenese do jiné reality. Expozice bude zářit barvami, ale nepůjde jen o barvy samotné, ale také o jejich významy, symboliku a popírání mýtů. Ve druhé rovině půjde o propojení ženského a mužského světa, jejich rozdíly, průniky a deziluze. Modrá totiž není jen barvou mužů, stejně jako růžová barvou žen.

Hanuš se stal, podobně jako mnoho jiných uživatelů sociálních sítí, terčem sofistikovaného hackerského útoku. Přišel nejen o léta budovaný instagramový profil, ale především o širokou fanouškovskou základnu. Nyní ho můžete sledovat na novém IG profilu @hanus_lamr_sperky.

Děkujeme Ivaně Bastlové za poskytnutí fotografií vizualizace.

Archiv Hanuše Lamra

http://www.hanuslamr-shop.cz/