Aquapalace Praha: Podzim nabídne výhodné vstupné i oblíbené ranní plavání

Největší relaxačně zábavní centrum Aquapalace Praha zavádí pro návštěvníky nad 55 let speciální otevírací dobu od 7:30 do 10 hodin. V tomto čase si mohou přijít zaplavat a dopřát si relaxaci v poklidu, v menším počtu návštěvníků a za zvýhodněnou cenu. Aquapark navíc po celý říjen nabídne ke každé rodinné vstupence do Vodního světa vstupenku pro seniory za korunu.  Tato akce platí až do 31.10.2021

„Aquapalace Praha nabízí zdravý pohyb, zábavu i odpočinek pro všechny generace. Rádi bychom nabídli starším lidem možnost pravidelných aktivit, pečlivě vybraných s ohledem na jejich potřeby a zájmy. Ranní hodiny se nám už dříve osvědčily jako nejlepší čas pro seniory, a proto se speciálně vyhrazeným časem pokračujeme i nyní. Návštěvníkům bude ráno k dispozici plavecký bazén, poklidná řeka s protiproudem linoucí se celým areálem i oblíbené relaxační vířivky,“ říká Vladana Horáková, generální ředitelka Aquapalace Praha.  

Zvýhodněné ranní plavání a relaxace za pouhých 99 Kč

Od 7:30 do 10 hodin jsou prostory Aquapalace Praha vyhrazené pro osoby starší 55 let. Zvýhodněné vstupné 99 Kč zahrnuje kromě plavání ve vyhřátém plaveckém bazénu a v pomalé řece také vstup do vířivky pro dobré prokrvení organismu a kávu zdarma, při které si mohou návštěvníci sdělovat zážitky z příjemně stráveného dopoledne.

Přijďte do bazénu s celou rodinou, babi a děda mají vstup za 1 korunu

Aquapalace Praha je místem zábavy i odpočinku pro všechny věkové kategorie. Pokud zavítáte do nejzábavnějšího Aquaparku ve střední Evropě spolu s celou rodinou, užijete si nezapomenutelný den plný vodních radovánek.

Aquapalace Praha nabízí díky širokému spektru služeb bezpečnou zábavu a dokonalou relaxaci pro všechny generace. Od miminek až po dědečky a babičky – každý si zde najde to své. V rámci podpory rodinných zážitků a sdílených aktivit pro všechny tři generace si aquapark připravil od 1. do 31. října akci: Babi a děda za 1 Kč k celodenní rodinné vstupence do Vodního světa. Při nákupu rodinného vstupného do aquaparku tak mají osoby nad 55 let vstup za pouhou korunu.  

Více informací se dozvíte na webu www.aquapalace.cz